Skin Nicki

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Mesela benim param yok.Evet fakirim ama sağda solda dolaşıp Milletin nickini ve skinini kullanmıyorum.Madem para vermedim kendime özgü ad ve steve skini ile dolaşıyorum.İnanmayanlar MCSkinsearchdan "lolHolt" nick'ini araştırsınlar

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya kusura bakmayın, ikinizlede gereksizce tartısmaya girdim özür dilerim, @Kaan697 evet haklısın benden üstün bir "varlıksın". @ByTheEfsane sende haklısın sonucta burada her üye eşit değil ve sen kıdemli birisin.

Ben konudan çekiliyorum tekrardan özür dileyerek arkadaslar, sonucta ne demisler "cahillerle tartısmayın, çünkü ben hiç yenemedim".
Cahil diyene bak...

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ya kusura bakmayın, ikinizlede gereksizce tartısmaya girdim özür dilerim, @Kaan697 evet haklısın benden üstün bir "varlıksın". @ByTheEfsane sende haklısın sonucta burada her üye eşit değil ve sen kıdemli birisin.

Ben konudan çekiliyorum tekrardan özür dileyerek arkadaslar, sonucta ne demisler "cahillerle tartısmayın, çünkü ben hiç yenemedim".
Teşekkürler gayet güzel empati kurmuşsun :)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Seni zeki kılan seyi söylermisin lütfen ? ne bileyim sanki küçükken yere düşürülmüş gibi bi havan var.
Ortalamanın altındaki insanlardan daha zekiyim :) Belki de ben zekiyim siz cahilsiniz bilmiyorum. Daha kolay kavrıyorum olayları ve doğru seçimleri yapıyorum :) Crack falan savunmuyorum hadi iyi günler demiştim ama uzatıyorsunuz. İkinci kez gününüzün iyi geçmesi dileğiyle "İyi günler :)"

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Kızlar Benim İçin Kavga etmeyin :D

Şakaydı tabii ki . . .
Arkadaşlar Konumuz PokeMonn denen çocuğun yaptığı haksızlıkmı Yoksa Sizin Tartışmanızmı?Evet Tartışanlar Benim Arkadaşlarımsınız Ama En Ufak Kural İhlalinda Uyarıyı Yersiniz Kimseyi ayırmam söyleyim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence seni kandırmıslar, ciddiyim, küçükken özür dilerim doğmuşsundur öyle hissetme diyede zeki demislerdir sanada, sende inanmışsındır.

Yalnız hala detaylıca açıklamadın, seni bukadar zeki kılan nedir? Hani bu konusmandan az çok kişiliğini anladımda...Neyse gerçekten anladım yada söyleme :D forumda küfür kelimeleri kullanmak yasak sonucta.
İnsanlara laf atmayı çok iyi biliyorsun, ama konunun ne olduğu hala anlayamamışsın sorun crack kullanması falan değil sorun para verip oyunu alan bir kişinin hesabını kullanarak oyun oynaması bu senin için ne ifade eder bilmiyorum eminim ki sen de aynısını yapıyorsun. Üstüne üstlük bir de kalkıp insanlara cahil özür dilerim diyorsun. İnsan hakaret etmeden önce kendini bir incelemeli acaba o mu cahil? ben mi? diye. Ve ya bu incelemeyi özür dilerim üzerinden yapabilirsin ama cevap kesin olduğu için inceleme yapmana gerek yok.

Son düzenleme:

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
İnsanlara laf atmayı çok iyi biliyorsun, ama konunun ne olduğu hala anlayamamışsın sorun crack kullanması falan değil sorun para verip oyunu alan bir kişinin hesabını kullanarak oyun oynaması bu senin için ne ifade eder bilmiyorum eminim ki sen de aynısını yapıyorsun. Üstüne üstlük bir de kalkıp insanlara cahil özür dilerim diyorsun. İnsan hakaret etmeden önce kendini bir incelemeli acaba o mu cahil? ben mi? diye. Ve ya bu incelemeyi özür dilerim üzerinden yapabilirsin ama cevap kesin olduğu için inceleme yapmana gerek yok.
Evet arkadaş konuyu anlamamış.Ama oda Premium.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ile konuştuk konuyu yanlış anlamış.Oda bizden! :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Konuyu birçoğumuz saptırdı sanırım :D Herneyse..herkes kendince haklı birsey diyemem, özür dilerim dememin sebebide arkadasla hakaret leşmemizdir.

Ama demek istediğim, bence mc ye ilk basladığımda 1 yıl crack oynadım suan 2.5 yıldır oynuyorum, yani arkadasımız yeni ise bunu yapması doğaldır, zaten ileride kendine illaki bi hesap alıcaktır oyunu beğenir ise.
Adam Para Vermeme Çabasında Hala Alacaktır Diyosun.