Cahil diyene bak...Ya kusura bakmayın, ikinizlede gereksizce tartısmaya girdim özür dilerim, @Kaan697 evet haklısın benden üstün bir "varlıksın". @ByTheEfsane sende haklısın sonucta burada her üye eşit değil ve sen kıdemli birisin.
Ben konudan çekiliyorum tekrardan özür dileyerek arkadaslar, sonucta ne demisler "cahillerle tartısmayın, çünkü ben hiç yenemedim".
Teşekkürler gayet güzel empati kurmuşsunYa kusura bakmayın, ikinizlede gereksizce tartısmaya girdim özür dilerim, @Kaan697 evet haklısın benden üstün bir "varlıksın". @ByTheEfsane sende haklısın sonucta burada her üye eşit değil ve sen kıdemli birisin.
Ben konudan çekiliyorum tekrardan özür dileyerek arkadaslar, sonucta ne demisler "cahillerle tartısmayın, çünkü ben hiç yenemedim".
Benim zekamla boy ölçüştüremezsinProfilini biraz önce inceledim zaten, tekrar bakmamın bir anlamı yok.
Rica ederim cahil be..kaan bey.
Ortalamanın altındaki insanlardan daha zekiyimSeni zeki kılan seyi söylermisin lütfen ? ne bileyim sanki küçükken yere düşürülmüş gibi bi havan var.
PokeMonn'a Skype,TS3 veya Facebooktan sesli konuşalım dedim.Eğer cidden yaşı 16 ise gelir zaten.Son Mesajı bekliyoruz heyecanlaTartisma vardi ve bni cagirmadiniz
Ayip. Bitmediyse bnide alin: (
Yalancilarla tartisamam [emoji19]PokeMonn'a Skype,TS3 veya Facebooktan sesli konuşalım dedim.Eğer cidden yaşı 16 ise gelir zaten.Son Mesajı bekliyoruz heyecanla![]()
İnsanlara laf atmayı çok iyi biliyorsun, ama konunun ne olduğu hala anlayamamışsın sorun crack kullanması falan değil sorun para verip oyunu alan bir kişinin hesabını kullanarak oyun oynaması bu senin için ne ifade eder bilmiyorum eminim ki sen de aynısını yapıyorsun. Üstüne üstlük bir de kalkıp insanlara cahil özür dilerim diyorsun. İnsan hakaret etmeden önce kendini bir incelemeli acaba o mu cahil? ben mi? diye. Ve ya bu incelemeyi özür dilerim üzerinden yapabilirsin ama cevap kesin olduğu için inceleme yapmana gerek yok.Bence seni kandırmıslar, ciddiyim, küçükken özür dilerim doğmuşsundur öyle hissetme diyede zeki demislerdir sanada, sende inanmışsındır.
Yalnız hala detaylıca açıklamadın, seni bukadar zeki kılan nedir? Hani bu konusmandan az çok kişiliğini anladımda...Neyse gerçekten anladım yada söylemeforumda küfür kelimeleri kullanmak yasak sonucta.
Evet arkadaş konuyu anlamamış.Ama oda Premium.İnsanlara laf atmayı çok iyi biliyorsun, ama konunun ne olduğu hala anlayamamışsın sorun crack kullanması falan değil sorun para verip oyunu alan bir kişinin hesabını kullanarak oyun oynaması bu senin için ne ifade eder bilmiyorum eminim ki sen de aynısını yapıyorsun. Üstüne üstlük bir de kalkıp insanlara cahil özür dilerim diyorsun. İnsan hakaret etmeden önce kendini bir incelemeli acaba o mu cahil? ben mi? diye. Ve ya bu incelemeyi özür dilerim üzerinden yapabilirsin ama cevap kesin olduğu için inceleme yapmana gerek yok.
O daha garip Premium olup da böyle bir konuda karşı tarafı koruması sonuçta aynısı onun başına da gelebilirEvet arkadaş konuyu anlamamış.Ama oda Premium.
Adam Para Vermeme Çabasında Hala Alacaktır Diyosun.Konuyu birçoğumuz saptırdı sanırımHerneyse..herkes kendince haklı birsey diyemem, özür dilerim dememin sebebide arkadasla hakaret leşmemizdir.
Ama demek istediğim, bence mc ye ilk basladığımda 1 yıl crack oynadım suan 2.5 yıldır oynuyorum, yani arkadasımız yeni ise bunu yapması doğaldır, zaten ileride kendine illaki bi hesap alıcaktır oyunu beğenir ise.