Minecraft yalanları :D

DubstepGraphic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya kısacası buda sanalika gibi bir mevzu olacak. Kapanacak açılacak. Uzatmaya gerek yok yazık ülkemiz nereye gidiyor.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız orada eş derken partner,partner derken de ya oyun arkadaşın ya da başka bir oyuncuyu anlatmak istiyorlar ve eşi öldürüp puan kazanmak dersek bakınız : Hunger Games
dostum sen yanlış anlamışsın eş derken karı diyor anladın mı her yerde ama karı skiniyle gezen vel-etler var birisinin anneside onu görünce şikayet etmiştir

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
kişisel gelişimine zarar vermeyen nadir oyunlardan biri olduğu için 7 yaşındaki yeğenime sadece mc oynatıyorum ... :) diğer bahsi bile geçmeyen oyunları oynayınca biraz tüm gün aynı dayısı gibi sayko oluyor... lafın kısası mc güzeldir...ve içinde saykoluk yoktur sadelik ve özgürlük vardır...bu haber bültenlerinin ne ilk nede son yalan haberi olacaktır... fazla takmayın

not ( yeğenime oynatıyorum derken online serverlerde her türlü küfrü öğrenmemesi için sıngle'da hem ev yapıp hemde hayalgücünün gelişmesi için tek oyuncuda oynatıyorum ) ayrıca hayvanları öldürmüyor toplayıp besliyor hayvan sevgisi gelişti çocuğun

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
comes alive yada girl friend mod yüklemişlerdir kesin[DOUBLEPOST=1423317505,1423317452][/DOUBLEPOST]
kişisel gelişimine zarar vermeyen nadir oyunlardan biri olduğu için 7 yaşındaki yeğenime sadece mc oynatıyorum ... :) diğer bahsi bile geçmeyen oyunları oynayınca biraz tüm gün aynı dayısı gibi sayko oluyor... lafın kısası mc güzeldir...ve içinde saykoluk yoktur sadelik ve özgürlük vardır...bu haber bültenlerinin ne ilk nede son yalan haberi olacaktır... fazla takmayın

not ( yeğenime oynatıyorum derken online serverlerde her türlü küfrü öğrenmemesi için sıngle'da hem ev yapıp hemde hayalgücünün gelişmesi için tek oyuncuda oynatıyorum ) ayrıca hayvanları öldürmüyor toplayıp besliyor hayvan sevgisi gelişti çocuğun
benim kardeşim 5 yaşında gelişimine zararı değil faydası oluyor falan hiç creeper gelse bile öldürmez çiftlik falan yapar

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
comes alive yada girl friend mod yüklemişlerdir kesin[DOUBLEPOST=1423317505,1423317452][/DOUBLEPOST]
benim kardeşim 5 yaşında gelişimine zararı değil faydası oluyor
Afedersin ama öyle daha o yaşlarda kız arkadaş modu yükleyen sonra s.x modu bile yükler
çocuğun zihnine ailesinden arkadaşlarından yerleşmiş

DubstepGraphic

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle okulda zekaları gelişsin diye oynatıyor işveçliler. Bizde Şiddet olarak görülsün :D