aynen çok süper olurduİstermisiniz Bakanlık Bu Konuya "Kapanmıyor Gençler Rahat Olun" Gibisinden Mesaj Atsa![]()
MC'de 5 yaşındaki afedersin çocuk,kan var sonra ne diyim araba çalma var diyor ve biz karşıyız!Nedir bu Minecraft'in yasaklanma muhabbeti? Herkes bir anda bu konuyu tartismaya basladi. Biri bana anlatabilir mi?![]()
MC'de 5 yaşındaki afedersin çocuk,kan var sonra ne diyim araba çalma var diyor ve biz karşıyız!
Gidip GTA'yı yasaklarsın COD'u yasaklarsın anlarımda MC nedir ya MC nedir?
Minecraft oyununu gerektiginden kat kat fazla ciddiye aliyorsunuz.MC'de 5 yaşındaki afedersin çocuk,kan var sonra ne diyim araba çalma var diyor ve biz karşıyız!
Gidip GTA'yı yasaklarsın COD'u yasaklarsın anlarımda MC nedir ya MC nedir?
Bencede öyle yapınÇıkış Yapıp Farklı adla Sürekli Oy Veriyorum :3
1 yıllık yada yarım yıllık oynadıysan anlamazsın bir şeyMinecraft oyununu gerektiginden kat kat fazla ciddiye aliyorsunuz.![]()
Erken erisimden beri oynamaktayim.1 yıllık yada yarım yıllık oynadıysan anlamazsın bir şey
erken erişim diye bir şey yoktu alpha beta falan vardı kusura bakma ama bunu mojang yaptı steam değilErken erisimden beri oynamaktayim.![]()
AnlayamazsınMinecraft oyununu gerektiginden kat kat fazla ciddiye aliyorsunuz.![]()
Doğru diyorsun ancak ben COD'u kötülemiyorumİstedikleri kadar uğraşınlar biz MC'yi vermeyiz
CoD candır plz
Anlayamazsın[DOUBLEPOST=1423328831,1423328795][/DOUBLEPOST]
Doğru diyorsun ancak ben COD'u kötülemiyorumSadece MC'nin korkunç olmadığını söylüyorum
1 herobrine mod yüklerse !çocuk 5-6 saçma mod indirirse korkunç olur tabi
1 herobrine mod yüklerse !