Bana birkeresinde akrabalarım ne izlediklerimi sorunca tek tek söyledim aralarında Anime diyince bana dönüp Amine der gibi Anime ney? Diye soruyorlarAnime izlediğimi duyunca Anime'ye başlıyanlar var B) Kimseye anlatmıyorum kendileri çözüyor
Hayır Japonca da Çizgi Film demek.[DOUBLEPOST=1424437246][/DOUBLEPOST]Animasyon demek -,-
Tip tip şeylere takılıp gelmeyin lütfenAnime zaten Japonca'da çizgi film demek pls neresini çizgi filmden farklı tutuyorsunuz
Ama sorun çizgi film olması değil tabii ki, çizim tarzı hoş değil zaten, hatlar çok sert. Hikayeler zaten saçma. Karakterler de rezalet. Bütün kızlar güzel, sakar ve erkek manyağı, bütün erkekler de ince uzun, 0 rüzgarlı ortamda bile saçları yavaşça dalgalanan, hep cool davranan şekildedir. Zaten ifadeler de hoş değil. İnsanlar utanınca yanağında 3 tane kırmızı eğik çizgi çıkıyor ya çizgi. Bunun için ağlayan arkadaşımı biliyorum. Çizgi ya. Neden seviyorsunuz anlamış değilim.
Anime Türkçe karşılığı çizgifilmdir onun için çizgifilm demek daha iyi veya vazgeçtim anime daha iyi .d[DOUBLEPOST=1424437596][/DOUBLEPOST]Bana birkeresinde akrabalarım ne izlediklerimi sorunca tek tek söyledim aralarında Anime diyince bana dönüp Amine der gibi Anime ney? Diye soruyorlar
+ Tekine daha söyleyince bana dönüp ''Ananın mı dedin bana?'' diye karşılık aldım.[DOUBLEPOST=1424436916,1424436827][/DOUBLEPOST]
Hayır Japonca da Çizgi Film demek.[DOUBLEPOST=1424437246][/DOUBLEPOST]
Tip tip şeylere takılıp gelmeyin lütfenBu kalemle yapılan bir şey ve komik bir sahne olacağı zaman genelde çizgi ile Utangaçlık göstergesi olan kızarıklık surata çizilir fakat en çok çizgisiz kızarıklık olur yüzlerde çünkü bu Utangaçlığı belirtiyor.
Örnek verirsek benim şu an da avatarım da olan adam utandı diyelim bunu nasıl anlarsın? Ama utandı yüzüne bakıyorsun kafa sallıyor anlayamazsın bu yüzden kırmızı çizgiler çekerek karakterin utandığını belli ediyorlar.
Profil fotoğrafımdaki bir anime mesela ismi sword art online git izleanime ne
Bana birkeresinde akrabalarım ne izlediklerimi sorunca tek tek söyledim aralarında Anime diyince bana dönüp Amine der gibi Anime ney? Diye soruyorlar
+ Tekine daha söyleyince bana dönüp ''Ananın mı dedin bana?'' diye karşılık aldım.[DOUBLEPOST=1424436916,1424436827][/DOUBLEPOST]
Hayır Japonca da Çizgi Film demek.[DOUBLEPOST=1424437246][/DOUBLEPOST]
Tip tip şeylere takılıp gelmeyin lütfenBu kalemle yapılan bir şey ve komik bir sahne olacağı zaman genelde çizgi ile Utangaçlık göstergesi olan kızarıklık surata çizilir fakat en çok çizgisiz kızarıklık olur yüzlerde çünkü bu Utangaçlığı belirtiyor.
Örnek verirsek benim şu an da avatarım da olan adam utandı diyelim bunu nasıl anlarsın? Ama utandı yüzüne bakıyorsun kafa sallıyor anlayamazsın bu yüzden kırmızı çizgiler çekerek karakterin utandığını belli ediyorlar.
Uuuuu, özelden ismini at ecchi mi ****** mi?Sansürsüzünü atmak istemiyorum yalnız.
![]()
(Bu gönderi 2 dakika sonra kendini yok edecek)
sadece bir fotoğraf, ama sanki sadece çizimdeki bir karakter değilUuuuu, özelden ismini at ecchi mi ****** mi?
Hepsinin ismini bilmeliyim diye bir zorunluluk yok. Fan art olabilir bu. Bilmiyorum.Uuuuu, özelden ismini at ecchi mi ****** mi?
sadece bir fotoğraf, ama sanki sadece çizimdeki bir karakter değil![]()
Ben izlemedim ama bu forumda ağır fanlarını gördüm ve sanırım teki forumu bıraktı fakat @unununium var onunla konuş.Bu arada "Mirai Nikki"ye başlamayı düşünüyorum, önerirmisiniz?
hentai den dolayımıSansür yemedi ._.
Güzel bir anime ama çok piskopat bir şey. Ablam bile izlediBu arada "Mirai Nikki"ye başlamayı düşünüyorum, önerirmisiniz?