Animenin Ne Olduğunu Bilmeyen Cahillere "Anime" Anlattığınızda Aldığınız Tepkiler

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime izlediğimi duyunca Anime'ye başlıyanlar var B) Kimseye anlatmıyorum kendileri çözüyor

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Anime izlediğimi duyunca Anime'ye başlıyanlar var B) Kimseye anlatmıyorum kendileri çözüyor
Bana birkeresinde akrabalarım ne izlediklerimi sorunca tek tek söyledim aralarında Anime diyince bana dönüp Amine der gibi Anime ney? Diye soruyorlar :(
+ Tekine daha söyleyince bana dönüp ''Ananın mı dedin bana?'' diye karşılık aldım. :olgun:[DOUBLEPOST=1424436916,1424436827][/DOUBLEPOST]
Animasyon demek -,-
Hayır Japonca da Çizgi Film demek.[DOUBLEPOST=1424437246][/DOUBLEPOST]
Anime zaten Japonca'da çizgi film demek pls neresini çizgi filmden farklı tutuyorsunuz :(
Ama sorun çizgi film olması değil tabii ki, çizim tarzı hoş değil zaten, hatlar çok sert. Hikayeler zaten saçma. Karakterler de rezalet. Bütün kızlar güzel, sakar ve erkek manyağı, bütün erkekler de ince uzun, 0 rüzgarlı ortamda bile saçları yavaşça dalgalanan, hep cool davranan şekildedir. Zaten ifadeler de hoş değil. İnsanlar utanınca yanağında 3 tane kırmızı eğik çizgi çıkıyor ya çizgi. Bunun için ağlayan arkadaşımı biliyorum. Çizgi ya. Neden seviyorsunuz anlamış değilim.
Tip tip şeylere takılıp gelmeyin lütfen :( Bu kalemle yapılan bir şey ve komik bir sahne olacağı zaman genelde çizgi ile Utangaçlık göstergesi olan kızarıklık surata çizilir fakat en çok çizgisiz kızarıklık olur yüzlerde çünkü bu Utangaçlığı belirtiyor.

Örnek verirsek benim şu an da avatarım da olan adam utandı diyelim bunu nasıl anlarsın? Ama utandı yüzüne bakıyorsun kafa sallıyor anlayamazsın bu yüzden kırmızı çizgiler çekerek karakterin utandığını belli ediyorlar.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bana birkeresinde akrabalarım ne izlediklerimi sorunca tek tek söyledim aralarında Anime diyince bana dönüp Amine der gibi Anime ney? Diye soruyorlar :(
+ Tekine daha söyleyince bana dönüp ''Ananın mı dedin bana?'' diye karşılık aldım. :olgun:[DOUBLEPOST=1424436916,1424436827][/DOUBLEPOST]
Tip tip şeylere takılıp gelmeyin lütfen :( Bu kalemle yapılan bir şey ve komik bir sahne olacağı zaman genelde çizgi ile Utangaçlık göstergesi olan kızarıklık surata çizilir fakat en çok çizgisiz kızarıklık olur yüzlerde çünkü bu Utangaçlığı belirtiyor.

Örnek verirsek benim şu an da avatarım da olan adam utandı diyelim bunu nasıl anlarsın? Ama utandı yüzüne bakıyorsun kafa sallıyor anlayamazsın bu yüzden kırmızı çizgiler çekerek karakterin utandığını belli ediyorlar.
Anime Türkçe karşılığı çizgifilmdir onun için çizgifilm demek daha iyi veya vazgeçtim anime daha iyi .d[DOUBLEPOST=1424437596][/DOUBLEPOST]
Profil fotoğrafımdaki bir anime mesela ismi sword art online git izle :D

• Beğen

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0

"Anime (アニメ
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
, telaffuzu: "anime"),
anlamına gelen
kökenli,
bir kelimedir.

Animeler, genelde
televizyona ya da sinemaya uyarlanmasıdır.
veya
denilen videolar şeklinde de piyasaya sürülebilirler.

Animeler, el çizimi veya bilgisayar yapımı olabilir."
Kaynak: Vikipedi

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim sınıfta bana bu konuda saygı gösteriyolar izlemiyolar ama en azından saygı gösteriyolar (1 kişiye anime'ye başlattım İninal D diye bir animeymiş)

• Beğen

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sansürsüzünü atmak istemiyorum yalnız.

.

(Bu gönderi 6 dakika sonra kendini yok edecek)

Son düzenleme: