- En iyi cevaplar
- 0
Karakter ateist fakat havada uçup tanrı(!)larla savaşıyor ne iş?Hikayenin derken ne dediğini anlamadım neyse
(Yani konuştuğunuz konuyu çözemedim)
Karakter ateist fakat havada uçup tanrı(!)larla savaşıyor ne iş?Hikayenin derken ne dediğini anlamadım neyse
(Yani konuştuğunuz konuyu çözemedim)
Anime farkı işte.Karakter ateist fakat havada uçup tanrı(!)larla savaşıyor ne iş?
Sen kiminle konuştuğunun farkında mısın?
O kadar gruplar olduğu zamanlar yaptığım faliyetlerden sonra benim hala bu forumda kim olduğumu bilmemeniz çok kötü bir davranış.
Otaku Anime izleyenlere denmiyor canım anime bağımlılarına deli gibi koleksiyonunu yapıp günde ortalama 4 - 5 en fazla 20 saat anime izleyenlere deniliyor.(Ben de otaku değilim)
Ben otakuyum.
Hayatını animeye bağliyanlar yani.Otaku Anime izleyenlere denmiyor canım anime bağımlılarına deli gibi koleksiyonunu yapıp günde ortalama 4 - 5 en fazla 20 saat anime izleyenlere deniliyor.
Otakuyum ben taam mı .sBu forumdaki hiçkimse otaku değil ben dahil. Kim anime kralı kim anime prensi gibi saçma bi' tartışma yapmayın. İzleyenler sevdiği için izliyor otaku olmak için değil. Otaku olsaydım 20 anime bitirmiş olmazdım. Otaku olsaydım sadece bir tür anime izliyor olmazdım. Bana da başkasına da "anime kralı" demeyin.
Kaç kişiye topluca laf soktu bilse ?Bu forumdaki hiçkimse otaku değil ben dahil. Kim anime kralı kim anime prensi gibi saçma bi' tartışma yapmayın. İzleyenler sevdiği için izliyor otaku olmak için değil. Otaku olsaydım 20 anime bitirmiş olmazdım. Otaku olsaydım sadece bir tür anime izliyor olmazdım. Bana da başkasına da "anime kralı" demeyin.
Triplere girme hemenBu forumdaki hiçkimse otaku değil ben dahil. Kim anime kralı kim anime prensi gibi saçma bi' tartışma yapmayın. İzleyenler sevdiği için izliyor otaku olmak için değil. Otaku olsaydım 20 anime bitirmiş olmazdım. Otaku olsaydım sadece bir tür anime izliyor olmazdım. Bana da başkasına da "anime kralı" demeyin.
Trip falan atmıyorum. "Sen otaku değilsin şu otaku" tartışmasını saçma buluyorum.Triplere girme hemen![]()
O yüzden tatlıya bağlayalım, Ben otakuyum. :'(Trip falan atmıyorum. "Sen otaku değilsin şu otaku" tartışmasını saçma buluyorum.
Öyle bir tartışma yok ki zaten. Ben sadece Midos'a kime otaku denilip denmeyeceğini söyledim.Trip falan atmıyorum. "Sen otaku değilsin şu otaku" tartışmasını saçma buluyorum.
Yine de önlem aldım.Öyle bir tartışma yok ki zaten. Ben sadece Midos'a kime otaku denilip denmeyeceğini söyledim.