Animenin Ne Olduğunu Bilmeyen Cahillere "Anime" Anlattığınızda Aldığınız Tepkiler

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Anime farkı işte :(
15-16 yaşındaki çocuklarla özür dilerimgrafik anime (hentaü) çiziyorlar senin dediğin hiçbir şey :(

Hentaü kralları:

@MUHDE
@Zurinqun

(Ben de otaku değilim)

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sen kiminle konuştuğunun farkında mısın?
15-16 yaşındaki çocuklarla özür dilerimgrafik anime (hentaü) çiziyorlar senin dediğin hiçbir şey :(

Hentaü kralları:
@B35T14
@MUHDE
@Zurinqun

(Ben de otaku değilim)

O kadar gruplar olduğu zamanlar yaptığım faliyetlerden sonra benim hala bu forumda kim olduğumu bilmemeniz çok kötü bir davranış.
Bu 2 eleman (Muhde - Zurin) da kimmiş?

Pale Skin Japan Girlzz
ヽ( ´ー`)ノ​

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben Diyorum Anime İzleyin diye izliyoz diyoz mal senden daha çok izliyoz hemde diyolar okuldaki kızlarla bile high school dxd konuşuyorum ben o yüzden benim için sıkıntı yok. B)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Hentaü kralları:

@MUHDE
@Zurinqun

(Ben de otaku değilim)

Ben otakuyum. :( Bende Anime kraliyim. B)[DOUBLEPOST=1424539733,1424539699][/DOUBLEPOST]
Otaku Anime izleyenlere denmiyor canım anime bağımlılarına deli gibi koleksiyonunu yapıp günde ortalama 4 - 5 en fazla 20 saat anime izleyenlere deniliyor.
Hayatını animeye bağliyanlar yani. :D

• Beğen
Reactions: DIO

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben dahil bu forumdaki hiçkimse otaku değil ben. Kim anime kralı kim anime prensi gibi saçma bi' tartışma yapmayın. İzleyenler sevdiği için izliyor otaku olmak için değil. Otaku olsaydım 20 anime bitirmiş olmazdım. Otaku olsaydım sadece bir tür anime izliyor olmazdım. Bana da başkasına da "anime kralı" demeyin.

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumdaki hiçkimse otaku değil ben dahil. Kim anime kralı kim anime prensi gibi saçma bi' tartışma yapmayın. İzleyenler sevdiği için izliyor otaku olmak için değil. Otaku olsaydım 20 anime bitirmiş olmazdım. Otaku olsaydım sadece bir tür anime izliyor olmazdım. Bana da başkasına da "anime kralı" demeyin.
Otakuyum ben taam mı .s

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bu forumdaki hiçkimse otaku değil ben dahil. Kim anime kralı kim anime prensi gibi saçma bi' tartışma yapmayın. İzleyenler sevdiği için izliyor otaku olmak için değil. Otaku olsaydım 20 anime bitirmiş olmazdım. Otaku olsaydım sadece bir tür anime izliyor olmazdım. Bana da başkasına da "anime kralı" demeyin.
Kaç kişiye topluca laf soktu bilse ? :(
Ama Konu senin patron sensin ve haklisin ama ben Korsanlar Kral'i gibisinden bir şey olmak istiyorum bunda bi sorun var mi? :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Triplere girme hemen <_<