- En iyi cevaplar
- 0
Tamam beyler konu kilit adam kendi istediği cevabı kendi vermiş zaten.Bileaik olmasi b8r sey degiwtirmez. O benim istesigim cevap degildi. Benim isteeigim cevap;
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Tamam beyler konu kilit adam kendi istediği cevabı kendi vermiş zaten.Bileaik olmasi b8r sey degiwtirmez. O benim istesigim cevap degildi. Benim isteeigim cevap;
Tepkimeye şu girmiyor şu tepkimeden çıkıyor cahal.Su acaba nasıl tepkimeye giriyor nötr değil mi?
Helal olsun isovasıma![]()
![]()
Bilgisayardan devamı gelecek.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saf su tepkime ile oluşmaz.Tepkimeye şu girmiyor şu tepkimeden çıkıyor cahal.
2h2+ o2 = 2h2o eder canım hidrojen gazını yakarsan şu oluşur.Saf su tepkime ile oluşmaz.
Saf su dedim, suni su demedim canım.2h2+ o2 = 2h2o eder canım hidrojen gazını yakarsan şu oluşur.
Suni su dan kastın? Su sudur. Ayrıca saf su h2o diye geçer,cahal.Saf su dedim, suni su demedim.
Saf su senin o göllerde, denizlerde gördüğün sudur. Suni yani yapay su günümüzde üretilmektedir lakin buna suni veya yapay su denir.Suni su dan kastın? Su sudur. Ayrıca saf su h2o diye geçer.
So, what is the difference?Saf su senin o göllerde, denizlerde gördüğün sudur. Suni yani yapay su günümüzde üretilmektedir lakin buna suni veya yapay su denir.
Biri laboratuvarlada veya tesislerde üretilmiş sudur öbürü dünyanın oluşumunda meydana gelmiş içinde gerek mineral gerek kayaç bulunduran sudur.So, what is the difference?
Göller saf su mu? Göller tuzludur (sodali da olabilir.) cahal sor bi coğrafya hocana. Tuz gölü saf su mudur diye de sor kimya hocana herkes seni döver artık.Saf su senin o göllerde, denizlerde gördüğün sudur. Suni yani yapay su günümüzde üretilmektedir lakin buna suni veya yapay su denir.
Saf suyu siz sanırsam yumuşak su ile karıştırdınız, ikisi çok farlı şeylerdir. Göller, Denizler saf olup sert sudur fakat içtiğimiz su saf ve yumuşak sudur.Göller saf su mu? Göller tuzludur (sodali da olabilir.) cahal sor bi coğrafya hocana. Tuz gölü saf su mudur diye de sor kimya hocana herkes seni döver artık.