Çilek Dostu'nun Kendisi

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben de panseksüelim ama sitede ırkçılık yok korkma ^^
Balık severim, sorry
Anime önerisi için gelebilirsin :3
Buraya geldiysen Minecraft oynadığın belli :S
Türkçe takıntılılar grubuna hoşgeldin
Foruma da hoşgeldin ^^
Banseksüellik Bestiality i filan kapsıyormuydu ya :(

• Beğen
Reactions: DIO

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Banseksüellik Bestiality i filan kapsıyormuydu ya :(
Toplumsal cinsiyet türlerinden birisi ama Bestiality'e giriyor mu bilmiyorum :(
Ayrıca Panseksüel sadece kadına ve erkeğe değil, bir de biseksüel, gay, lezbiyen, kısaca tüm cinsiyet türlerine karşı ilgi duyabilen bireye denir.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoş Geldin!

7 Günlük Banın ardından :p Neyse beni bu forumda çoğu kişi tanır. Mimarımdır ancak bıraktım. Daha doğrusu Türk Serverlerini bıraktım.
Bende 14 Yaşındayım -.- Kızları severim :p Basketbol Oynuyorum daha önceden futbol oynuyordum (Sağ Kanat) Şimdi ise ProNatrium'umla uğraşıyorum. Foruma Hoş Geldin! İnşallah geçen senelerki gibi tatsız olaylara şahit olmazsın :) Değil mi @craft_man ?

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoş Geldin!

7 Günlük Banın ardından :p Neyse beni bu forumda çoğu kişi tanır. Mimarımdır ancak bıraktım. Daha doğrusu Türk Serverlerini bıraktım.
Bende 14 Yaşındayım -.- Kızları severim :p Basketbol Oynuyorum daha önceden futbol oynuyordum (Sağ Kanat) Şimdi ise ProNatrium'umla uğraşıyorum. Foruma Hoş Geldin! İnşallah geçen senelerki gibi tatsız olaylara şahit olmazsın :) Değil mi @craft_man ?
Kapatılmış defterleri açmaya amma da meraklısınız ha. Oldu bitti gitti daha uzatmanın mantığı yok.