- En iyi cevaplar
- 0
Neden sormak yerine direk yapıştırmıyorsun lafı?Argonun ne demek olduğunu biliyor musun ? Yoksa amacın dikkat çekmek mi ?
Neden sormak yerine direk yapıştırmıyorsun lafı?Argonun ne demek olduğunu biliyor musun ? Yoksa amacın dikkat çekmek mi ?
*BEEEEP* Yanlış yazmışsın!İngilizce'm iyi değildir, Almanca'sı varsa düşünürüm.
Banseksüellik Bestiality i filan kapsıyormuydu yaBen de panseksüelim ama sitede ırkçılık yok korkma ^^
Balık severim, sorry
Anime önerisi için gelebilirsin :3
Buraya geldiysen Minecraft oynadığın belli
Türkçe takıntılılar grubuna hoşgeldin
Foruma da hoşgeldin ^^
Toplumsal cinsiyet türlerinden birisi ama Bestiality'e giriyor mu bilmiyorumBanseksüellik Bestiality i filan kapsıyormuydu ya![]()
Bu arada belirteyim bunun benim nickimle ve benimle hiçbir alakası yok. Ben zoofili değilim,Bestia Latince de canavar anlamına geliyor.Banseksüellik Bestiality i filan kapsıyormuydu ya![]()
Bestiality olarakta geçiyor internette.Bu arada belirteyim bunun benim nickimle ve benimle hiçbir alakası yok. Ben zoofili değilim,Bestia Latince de canavar anlamına geliyor.
Latince işte. Canavar - Hayvan hatta kurt adam olarak bile kullanılıyor O kelime.şeytan olarak kullanıldığını bile gördüm.Bestiality olarakta geçiyor internette.
Kardas argo dediğin an anaya babaya sövmek değildir argo türkçeye yeri olan bir yapıdırArgonun ne demek olduğunu biliyor musun ? Yoksa amacın dikkat çekmek mi ?
Peki neden sana yapılan hakarete argo dedin ?Kardas argo dediğin an anaya babaya sövmek değildir argo türkçeye yeri olan bir yapıdır
Aga müsaitsen özel gelir misin? Çok önemli ağır bir mevzu var.Peki neden sana yapılan hakarete argo dedin ?
Kapatılmış defterleri açmaya amma da meraklısınız ha. Oldu bitti gitti daha uzatmanın mantığı yok.Foruma Hoş Geldin!
7 Günlük Banın ardındanNeyse beni bu forumda çoğu kişi tanır. Mimarımdır ancak bıraktım. Daha doğrusu Türk Serverlerini bıraktım.
Bende 14 Yaşındayım -.- Kızları severimBasketbol Oynuyorum daha önceden futbol oynuyordum (Sağ Kanat) Şimdi ise ProNatrium'umla uğraşıyorum. Foruma Hoş Geldin! İnşallah geçen senelerki gibi tatsız olaylara şahit olmazsın
Değil mi @craft_man ?
Emin ol yakında yeni defterler açılacakKapatılmış defterleri açmaya amma da meraklısınız ha. Oldu bitti gitti daha uzatmanın mantığı yok.
Emin ol O yakında kısmında hepimiz susturulacağız olan olacakEmin ol yakında yeni defterler açılacak![]()