Merhaba Ben Beste ^.^

BesteCuq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özelden yazıyorsun bir de utanmadan. Skype tan sildim. Hayattan sildim. Senden hiçbir yerde kurtulamayacak mıyım ? Bu foruma kaydolman bahane. Seni ömrüm boyunca affetmeyeceğim. Keşke hiçbir bilgimi senle paylaşmasaymışım.
Doğukan artık sana yalvariyorum bak.
Hatasiz kul olmaz.
skype ekle ve konuşalım.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Özelden yazıyorsun bir de utanmadan. Skype tan sildim. Hayattan sildim. Senden hiçbir yerde kurtulamayacak mıyım ? Bu foruma kaydolman bahane. Seni ömrüm boyunca affetmeyeceğim. Keşke hiçbir bilgimi senle paylaşmasaymışım.
Yapma ona bir şans daha ver hem gamer hem otaku bir daha nerede bulacaksın :(

Ayrıca ismi çok güzel ya kızım olursa (inşallah olur:) ) adını beste yada ipek koyacağım iki yumuşak ve kulağa hoş gelen isim :D

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Kin tutmak kalbi çürütür. Ailene saymadıysa basit konular kalpte kin kökleri salarsa gelecekte kalbi ele geçirir. Önerim kızı affetmesen bile dinle.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kin tutmak kalbi çürütür. Ailene saymadıysa basit konular kalpte kin kökleri salarsa gelecekte kalbi ele geçirir. Önerim kızı affetmesen bile dinle.
Fakat gururum bir kez inanılmaz bir şekilde kırıldı.
Bunun hesabını kim verecek ?

Kimki bu bestcuq bi soğleyin loğ :'(
Dış güzelliği çoktur, fakat kalbindeki karanlıkları kimse göremez.
Ben işte buna aldanan bir kurbanım.
birçok kez sırtımdan bıçakladı bir şey demedim,
Fakat sonuncusu çok acıttı

BesteCuq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Fakat gururum bir kez inanılmaz bir şekilde kırıldı.
Bunun hesabını kim verecek ?

Dış güzelliği çoktur, fakat kalbindeki karanlıkları kimse göremez.
Ben işte buna aldanan bir kurbanım.
birçok kez sırtımdan bıçakladı bir şey demedim,
Fakat sonuncusu çok acıttı

artık psikolojim bozuldu ağlamaktan. Çünkü sen tam beni hakeden bir erkektin. Ne olur bir şans daha ver :(