Konuşalım [Sosyal Deney]

En iyi cevaplar
0
alkol kullanıyo alın bunu burdan -_-

açıkla artık -_-
suç mu :olgun:
sonuç olarak onlarda insan,onların yerinde olduğunu bi düşün...
bu ülkenin vatandaşı olduğunu düşün 2 senedir üniversiteye hazırlandığını düşün ve istediğin bölüme gidemediğini düşün birde sınavsız suriyelilerin girdiğini düşün
dükkan açtığını düşün her ay vergi veriyorsun yan tarafta da bir suriyelinin açtığı dükkanı düşün ve hiç vergi vermeden işlettiğini düşün

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama onun için ifade ediyor. Sana söyledim. Kaçırdın bir defa...

ve zaten oda bildiğinden bir şey deyişmemiş oluyor,
[DOUBLEPOST=1431174202,1431173988][/DOUBLEPOST]
suç mu :olgun:

bu ülkenin vatandaşı olduğunu düşün 2 senedir üniversiteye hazırlandığını düşün ve istediğin bölüme gidemediğini düşün birde sınavsız suriyelilerin girdiğini düşün
dükkan açtığını düşün her ay vergi veriyorsun yan tarafta da bir suriyelinin açtığı dükkanı düşün ve hiç vergi vermeden işlettiğini düşün

kötü kesim için bende kötü düşünüyorumda,masum olanları istisna bence :p

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sana Türkçeni düzeltmeni söyledim. Düzeltmediğin sürece muhattap olmayacağım seninle.
Basit bir kelime bile pek çok çağrışım yapabilir. Bu çağrışımların hepsini ihtimal dahiline katarsak sonuç gözümüzün önünde olur. Yani yine de bunu paylaşmış oldun.
One of the KadirBerk's Classics...

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
o zaman şöyle diyelim *ölmeleri,işkence görmeleri,acı çekmeleri pahasınada olsa ülkemizden gitmeliler ve bizde mutlu mutlu yaşamaya devam etmeliyiz ^_^*

kural çiğnemen dışında tabi ^_^
Yeni subayın Astsubaydan daha fazla para aldığı bir ülkede böyle şeylerin olması artık normal geliyor bence.
Bu arada Dünyanın bir köşesinde saniyede 2, saatte 7000 kişi ölüyor. Onlardan birinin Suriyeli olması işleri karıştırmayacaktır.
Not: Ölüm istatistiği 2013'den kalma, şu anda ölüm oranı daha yüksek.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
o zaman şöyle diyelim *ölmeleri,işkence görmeleri,acı çekmeleri pahasınada olsa ülkemizden gitmeliler ve bizde mutlu mutlu yaşamaya devam etmeliyiz ^_^*

kural çiğnemen dışında tabi ^_^
Kendi görüşlerim kural dahilinde değil. Doğru Türkçe konuşmayan biriyle muhattap olmamak benim seçimim. Türkçeni düzeltmek ise senin seçimin. Ben sana yanlış yazdığın kelimeyi düzeltmek için "Bu böyle değil böyle" deseydim evet kural ihlali olurdu...

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kendi görüşlerim kural dahilinde değil. Doğru Türkçe konuşmayan biriyle muhattap olmamak benim seçimim. Türkçeni düzeltmek ise senin seçimin. Ben sana yanlış yazdığın kelimeyi düzeltmek için "Bu böyle değil böyle" deseydim evet kural ihlali olurdu...
O manada demedi galiba. "Daha önceden yaptığın kural ihlallerinin klasikleşmesi dışında" olarak anladım ben.