muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
U m8's are not noticing me huh
suç mualkol kullanıyo alın bunu burdan
açıkla artık![]()
bu ülkenin vatandaşı olduğunu düşün 2 senedir üniversiteye hazırlandığını düşün ve istediğin bölüme gidemediğini düşün birde sınavsız suriyelilerin girdiğini düşünsonuç olarak onlarda insan,onların yerinde olduğunu bi düşün...
Ama onun için ifade ediyor. Sana söyledim. Kaçırdın bir defa...
suç mu
bu ülkenin vatandaşı olduğunu düşün 2 senedir üniversiteye hazırlandığını düşün ve istediğin bölüme gidemediğini düşün birde sınavsız suriyelilerin girdiğini düşün
dükkan açtığını düşün her ay vergi veriyorsun yan tarafta da bir suriyelinin açtığı dükkanı düşün ve hiç vergi vermeden işlettiğini düşün
kötüsü iyisi yok bazı insanlar anlamak istemiyor kendi ülkende 3. sınıf insan muamelesi görüyorsunve zaten oda bildiğinden bir şey deyişmemiş oluyor,
[DOUBLEPOST=1431174202,1431173988][/DOUBLEPOST]![]()
kötü kesim için bende kötü düşünüyorumda,masum olanları istisna bence![]()
One of the KadirBerk's Classics...Sana Türkçeni düzeltmeni söyledim. Düzeltmediğin sürece muhattap olmayacağım seninle.
Basit bir kelime bile pek çok çağrışım yapabilir. Bu çağrışımların hepsini ihtimal dahiline katarsak sonuç gözümüzün önünde olur. Yani yine de bunu paylaşmış oldun.
O kadar da değil canım. Klasik bir durum yok ortada...One of the KadirBerk's Classics...
kötüsü iyisi yok bazı insanlar anlamak istemiyor kendi ülkende 3. sınıf insan muamelesi görüyorsun
O kadar da değil canım. Klasik bir durum yok ortada...
Yeni subayın Astsubaydan daha fazla para aldığı bir ülkede böyle şeylerin olması artık normal geliyor bence.o zaman şöyle diyelim *ölmeleri,işkence görmeleri,acı çekmeleri pahasınada olsa ülkemizden gitmeliler ve bizde mutlu mutlu yaşamaya devam etmeliyiz*
kural çiğnemen dışında tabi![]()
önemli olan kendi vatandaşlarımız eğer bize rahatsızlık vericeklerse evet gitmeliler var mı bir sıkıntısı olano zaman şöyle diyelim *ölmeleri,işkence görmeleri,acı çekmeleri pahasınada olsa ülkemizden gitmeliler ve bizde mutlu mutlu yaşamaya devam etmeliyiz*
Kendi görüşlerim kural dahilinde değil. Doğru Türkçe konuşmayan biriyle muhattap olmamak benim seçimim. Türkçeni düzeltmek ise senin seçimin. Ben sana yanlış yazdığın kelimeyi düzeltmek için "Bu böyle değil böyle" deseydim evet kural ihlali olurdu...o zaman şöyle diyelim *ölmeleri,işkence görmeleri,acı çekmeleri pahasınada olsa ülkemizden gitmeliler ve bizde mutlu mutlu yaşamaya devam etmeliyiz*
O manada demedi galiba. "Daha önceden yaptığın kural ihlallerinin klasikleşmesi dışında" olarak anladım ben.Kendi görüşlerim kural dahilinde değil. Doğru Türkçe konuşmayan biriyle muhattap olmamak benim seçimim. Türkçeni düzeltmek ise senin seçimin. Ben sana yanlış yazdığın kelimeyi düzeltmek için "Bu böyle değil böyle" deseydim evet kural ihlali olurdu...
Yine aynı kapıya çıkıyor.O manada demedi galiba. "Daha önceden yaptığın kural ihlallerinin klasikleşmesi dışında" olarak anladım ben.
Eh, o da doğru tabi.[DOUBLEPOST=1431175780,1431175747][/DOUBLEPOST]Yine aynı kapıya çıkıyor.
Nope. Sadece ırkçılık.Kavga mı çıktı ?