MantisWrath
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Mutlu yerini buul
)))))
Hangi listeden bahsediyoruz ?kızdınız demek ne güzel
uzun zamandır rayandunun peşindeydim
kendimi o listeye sokmam lazım
darvinden tavsiyeler *-*Mutlu yerini buul)))))
Yatmadan önce euzu besmele çekiyorum ama ayet el kursi okumaya şimdi başladımOndan değil ben kendimi iyi hissetmek icin Ayet-el Kürsi okurum Allah sizi korur sizede öneririm.
Benim aklıma gelecek şey "bir adam varmış düşmüş ölmüş" buna gül gül giderimBen de karanlıktan korkarım en iyi çözüm yöntemim şudur. Bizim koridor 15 metre ayrıca acıma anla. Karanlığa girmeden aklına gelebilecek en komik şeyi düşün zihnini o meşgul etsin böylece karanlıktan olduğunu hissetmeyeksin. Ayrıca #ÇareGeceLambası
Ben Euzu besmele çekip 1 defa Fatiha 3 kez de İhlas suresi okuyor. Şehadet getirip yatıyorum. Ayrıca müzik dinleyerek uyumak ve uyuyana kadar hayal kurmak da etkili yöntemlerden. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum bunu.[DOUBLEPOST=1431722597,1431722536][/DOUBLEPOST]Yatmadan önce euzu besmele çekiyorum ama ayet el kursi okumaya şimdi başladım
Ben genelde bunu düşünürüm.Benim aklıma gelecek şey "bir adam varmış düşmüş ölmüş" buna gül gül giderim![]()
Aynen dediğin doğru da ben hayal kurarak uyuyamiyorum cok hayal kuruyom, mesela yarınki programı filan yapiyomBen Euzu besmele çekip 1 defa Fatiha 3 kez de İhlas suresi okuyor. Şehadet getirip yatıyorum. Ayrıca müzik dinleyerek uyumak ve uyuyana kadar hayal kurmak da etkili yöntemlerden. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum bunu.
Ben korkudan kafayı yiyebilirim :|3 saat karanlık bir odada yat (Sakın uyuma :/.) o zaman gider. (Bende işe yaradı ama sende yarar mı bilmem...)
Bu şekilde ben karanlığı bile sevdim :/...Ben korkudan kafayı yiyebilirim :|
Sıkıntıdan patlarım :/3 saat karanlık bir odada yat (Sakın uyuma :/.) o zaman gider. (Bende işe yaradı ama sende yarar mı bilmem...)
Ama sana telefon veya tablet alma diye bir şey demedimSıkıntıdan patlarım :/