Karanlık Korkumu Nasıl Yenerim ?

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede Oluyor Arasıra :( Küçükken Çok Korku Şeysi Felan İzledim Dinledm Herneyse
1. Gusulsüz Yatma
2. 3 gulhu 1 elham
3. Farklı Şeyler Düşün ..
çok rahatsız olursan ışığı aç
ve Evdekiler Yatmadan Önce İlk sen yatmaya çalış

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Tabi ki de karanlık korkunuzu yenebilirsiniz kendinizi psikolojik olarak yöneterek.
Peki ya bu nasıl olacak? @rayandu06 bunun çözümünün olmadığını dedi?
Her şeyin bir çözümü vardır evlat B) Her gördüğünüze inanmayın yeter :)
Peki ya bu korku sorununu nasıl çözebiliriz?
Hmm... Kişi karanlığın üzerine gitmek istemediğinden bahsediyor yani korkuyla yüzleşme mevzusu olmadan kurtulmak istiyor.
Benim ise buna karşı harika bir çözümüm var brotherlar!

Hiç korkunla arkadaş olmayı düşündün mü?
Garip geldi değil mi? Bana hiçte öyle gelmedi (Yağlaağn Laayğğsss... :olgun:)
Yapacağın ilk iş güzel kopmalı hoşuna gidecek türde dans etmeni gerektirecek bir Techno müzik bulmak ve onu açmak sonrasında da ışıkları kapatıp dans edeceksin. Eveet dans et bebeğimm... B)

Karanlık senin düşmanın değil unut onu çıkar aklından değişik bir şekilde düşün karanlık aslında senin dostun. Ninjalar ve kendilerini şahin sanıp çatılardan samanların üzerine atlayan suikastçilerin hepsi tıpkı bir battaniye ye sarılırmışçasına karanlığa sarılıp gizleniyorlar ve karanlık onlara hiçbir şey yapmıyor yardım edip onları gizliyor :ha:

Gelelim ikinci adımaa...
Hani karanlık bir yere bakınca tuhaf tuhaf garip çarpık şeyler görürsün ya :( artık görmeyeceksin elveda de onlara! B)
Artık karanlığa bakınca harika 90 60 90 striptizciler ve club da kopan kızları göreceksin ve mekandaki tek erkekte sensin dans edeceksin onlarda senin için dans edecekler (Cidden bunu deneyin harika işe yarıyor :)) Eee korku kaldı mı birader?

Ne korkusu ya? Korku kim? Haa korkut mu? O kim abi? Rahatsız etme beni şu an kızlarla uçuyoruz B)

Bunu bir dene @DrzL :) İnan bana bunu başaracaksın bro :) Kendine güven ve Disko zeminine çıkıp mekandaki kızlara kendini kanıtla B)
Korkacak hiçbir şey yok çünkü O karanlıkta çılgınlar gibi dans eden bayanlar dışında hiçbir şey yok. Haa bir de senin dışında :)
Bunu bir dene ve bana mesaj at bakalım işe yaramış mı? Daha basit olması için eline bir fener al ve sallayıp çakma disko ışıkları yap havalı güneş gözlüklerini de unutma sakın B)

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karanlıkta yeni şeyler türemediğini, aydınlık ortamın sadece ışıksız halinde kaldığını düşün, adım atmaya çalış.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karanlık diye bir şey yoktur,Işığın olmaması durumu vardır. -Albert enişten-
bunuda niye söylüyorsam gidin uyuyun :(

• Beğen
Reactions: DIO

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen karanlıkta korkmuyorsun.
Sen sadece karanlıkfa , gece yarısı olan şeylerden korkuyorsun aynı benim gibi ams hala korkuhorum .

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
En son 5 yıl önce korku filmi veya fragamnı fln izledim. hiç korkmuyorum geceleri izleme işte ole şeyler

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabi ki de karanlık korkunuzu yenebilirsiniz kendinizi psikolojik olarak yöneterek.
Hmm... Kişi karanlığın üzerine gitmek istemediğinden bahsediyor yani korkuyla yüzleşme mevzusu olmadan kurtulmak istiyor.

Yapacağın ilk iş güzel kopmalı hoşuna gidecek türde dans etmeni gerektirecek bir Techno müzik bulmak ve onu açmak sonrasında da ışıkları kapatıp dans edeceksin. Eveet dans et bebeğimm... B)

Karanlık senin düşmanın değil unut onu çıkar aklından değişik bir şekilde düşün karanlık aslında senin dostun. Ninjalar ve kendilerini şahin sanıp çatılardan samanların üzerine atlayan suikastçilerin hepsi tıpkı bir battaniye ye sarılırmışçasına karanlığa sarılıp gizleniyorlar ve karanlık onlara hiçbir şey yapmıyor yardım edip onları gizliyor :ha:

Gelelim ikinci adımaa...
Hani karanlık bir yere bakınca tuhaf tuhaf garip çarpık şeyler görürsün ya :( artık görmeyeceksin elveda de onlara! B)
Artık karanlığa bakınca harika 90 60 90 striptizciler ve club da kopan kızları göreceksin ve mekandaki tek erkekte sensin dans edeceksin onlarda senin için dans edecekler (Cidden bunu deneyin harika işe yarıyor :)) Eee korku kaldı mı birader?

Ne korkusu ya? Korku kim? Haa korkut mu? O kim abi? Rahatsız etme beni şu an kızlarla uçuyoruz B)

Bunu bir dene @DrzL :) İnan bana bunu başaracaksın bro :) Kendine güven ve Disko zeminine çıkıp mekandaki kızlara kendini kanıtla B)
Korkacak hiçbir şey yok çünkü O karanlıkta çılgınlar gibi dans eden bayanlar dışında hiçbir şey yok. Haa bir de senin dışında :)
Bunu bir dene ve bana mesaj at bakalım işe yaramış mı? Daha basit olması için eline bir fener al ve sallayıp çakma disko ışıkları yap havalı güneş gözlüklerini de unutma sakın B)
Güzel taktik:D :D akşam deneyeceğim beni beklesin kızlar :D

• Beğen

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Gelelim ikinci adımaa...

Böylemi reis ┻━┻ ︵ ¯\(ツ)/¯ ︵ ┻━┻

• Beğen

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
İlk önce aynaya bakmanı pek önermem.
Sabah olsa bile (12:00 - 2:00 saat fark etmiyor) bakmıyorum bazen (evet bu yaşta (gerçi halen küçüğüm de neyse)). Bunu etkileyen şey ise bulunduğun ortamın büyüklüğü, etrafında bulunan cisimler, etrafının ne kadar boş olması etkileyebilir.

Not: aşağıdaki yöntemi uygulamadan önce yukarıdakini oku.
Karanlıkta birkaç saniye (hatta dakika) beklersen belki düzelir (ayakta durursan yorulursun oturarak bekle), bende zamanla geçti.

Ayrıca sabah iken evinin her tarafını gez böylece cisimlerden korkmazsın. Gördüğün cismi gece olsa bile tanırsın.