Centeglassered
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kodun hepsini seni sen mi yazdın? Ayrıca bir kütüphane mi kullandın? Metotların yarısı Türkçe yarısı İngilizce. Sınıfların yarısı Türkçe yarısı İngilizce.
Shazam2.0 videosundaki müziğin adını verirmisin gerçekten çok güzel bir şarkı![]()
2.0 videosundaki müziğin adını verirmisin gerçekten çok güzel bir şarkı![]()
herkes benim yapmadığımı Türkçe'ye çevirdiğimi söylüyordu ve bende Türkçe'ye çevirdim.Fakat sonradan yaptıklarımda da İngilizce yaptım çünkü farkettim ki çok fazla alışmışım.Kodun hepsini seni sen mi yazdın? Ayrıca bir kütüphane mi kullandın? Metotların yarısı Türkçe yarısı İngilizce. Sınıfların yarısı Türkçe yarısı İngilizce.
Bence Phaze'yi engelle. Mesela adamla karşı tarafın arasında duvar var. Adam kırma işlemi yapmadan duvarı geçmişse kick atsın.
UnioCraft a girip bir Kitpvp ye girdim. En az 15 Hack saydım.Eğer iznin varsa plugini decompile edip kendime göre sadece KillAura engeli olan versiyonunu yazıcam. Sorunlar arttı.
Kitpvp sıfırdan yapılacak çooook eskiden hile serbest bırakılmıştı orda çünkü serverdaki herkes hile kullanmak istiyordu. Uniocraftın kara bölgesi yani orasıUnioCraft a girip bire Kitpvp ye girdim. En az 15 Hack saydım.
Cidden orayada bişiler lazım![]()