Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodun hepsini seni sen mi yazdın? Ayrıca bir kütüphane mi kullandın? Metotların yarısı Türkçe yarısı İngilizce. Sınıfların yarısı Türkçe yarısı İngilizce.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Kodun hepsini seni sen mi yazdın? Ayrıca bir kütüphane mi kullandın? Metotların yarısı Türkçe yarısı İngilizce. Sınıfların yarısı Türkçe yarısı İngilizce.
herkes benim yapmadığımı Türkçe'ye çevirdiğimi söylüyordu ve bende Türkçe'ye çevirdim.Fakat sonradan yaptıklarımda da İngilizce yaptım çünkü farkettim ki çok fazla alışmışım.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Config olayı benim genel skript gibi biraz daha özgür olsaydı güzel olurdu aslında.
Buna biraz daha çalışmalısın bence.
(Bu arada configi daha yeni açıyorum .s (plugin versiyonu kaç bilmiyorum onuda confige yazarsa güzel olur.))

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bence Phaze'yi engelle. Mesela adamla karşı tarafın arasında duvar var. Adam kırma işlemi yapmadan duvarı geçmişse kick atsın.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Eğer iznin varsa plugini decompile edip kendime göre sadece KillAura engeli olan versiyonunu yazıcam. Sorunlar arttı.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
UnioCraft a girip bire Kitpvp ye girdim. En az 15 Hack saydım.
Cidden orayada bişiler lazım :D
Kitpvp sıfırdan yapılacak çooook eskiden hile serbest bırakılmıştı orda çünkü serverdaki herkes hile kullanmak istiyordu. Uniocraftın kara bölgesi yani orası :D sıfırdan farklı bi adla kitpvp yapıcam ve kesinlikle eskisi gibi olmayacak :)

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

ahmettarik5834

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Plugini tempban a göre düzenleyebilirmisin? Yada config de ayar olsun biz ordan istediğimizi seçebelelim. Böyle bir şey olmaz mı?

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
sadece killaura ve macro engellemesi bile kusursuz çalışsa ona bile razıyız.diğer hıleler geri planda kalıyor genelde

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Dosya.tc den başka bi siteye koyarsan iyi olur örn: medafire , dosya.co vs. çünkü dosya.tc değiştikten sonra dosylaraın bazılarını indirmiyor