bydemir06 -0oKimdir?o0-

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarı girişimlerde bulunmuşsun tebrik ediyorum. Oyun hayatın az çok benimkine benziyor. Ben genel olarak Clanlarda commander olmuşumdur. Adımdan ve Nickimden çok 'General' olarak çağrılıyorum :). 1.3.2'den beri Minecraftla uğraşıyordum 1 yıldır girip oynamıyorum bile. Bir Gaming takımında Minecraft sunucu tasarlıyor ve yapıyordum takım kapanınca bıraktım. :)

• Beğen
Reactions: DIO

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarı girişimlerde bulunmuşsun tebrik ediyorum. Oyun hayatın az çok benimkine benziyor. Ben genel olarak Clanlarda commander olmuşumdur. Adımdan ve Nickimden çok 'General' olarak çağrılıyorum :). 1.3.2'den beri Minecraftla uğraşıyordum 1 yıldır girip oynamıyorum bile. Bir Gaming takımında Minecraft sunucu tasarlıyor ve yapıyordum takım kapanınca bıraktım. :)

Teşekkürler :) Oynamak istersen gelmeden mesaj atman yetermi beraber takıla biliriz.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kısaca Mr.Sakallı *
Ben senin oyunlara ilgin olduğunu okuyunca özellikle de oyun tarihine falan diyince ilk aklıma benim 2 - 3 yıl önce sürekli araştırıp uğraşıp oynayıp bitirmek için haftalarca uğraştığım Retro oyunlar gelmişti yalnız bu tür oyunları görünce hayal kırıklığına uğradım şunu bilesin. Bu arada bende
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oynuyorum ve nickim BESTIA yalnız ben oynamadığım zamanlar içerisinde bol bol IP kassın diye bir ortak buldum eklediğinizde size cevap vermezse ya da saçma sapan cevap verirse O ben değilimdir. Unutmadan TR Sunucusundayım.
Birazcıkta izlediğin diziler ve Anime (Çünkü bir tanesinden başka izlememekte ısrar ediyorsun :() 'den bahsetseydin fena olmazdı.
Bu arada hala sunucun için bir kaç fikir arıyorsan 2 - 3 tane mevcut bende özelden anlatabilirim.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısaca Mr.Sakallı *
Ben senin oyunlara ilgin olduğunu okuyunca özellikle de oyun tarihine falan diyince ilk aklıma benim 2 - 3 yıl önce sürekli araştırıp uğraşıp oynayıp bitirmek için haftalarca uğraştığım Retro oyunlar gelmişti yalnız bu tür oyunları görünce hayal kırıklığına uğradım şunu bilesin. Bu arada bende League Of Legends oynuyorum ve nickim BESTIA yalnız ben oynamadığım zamanlar içerisinde bol bol IP kassın diye bir ortak buldum eklediğinizde size cevap vermezse ya da saçma sapan cevap verirse O ben değilimdir. Unutmadan TR Sunucusundayım.
Birazcıkta izlediğin diziler ve Anime (Çünkü bir tanesinden başka izlememekte ısrar ediyorsun :() 'den bahsetseydin fena olmazdı.
Bu arada hala sunucun için bir kaç fikir arıyorsan 2 - 3 tane mevcut bende özelden anlatabilirim.
Özelden anlat :D Reto degil ama offline ve online oyunlarla hayla ildiliyim sadece paylaşım yapmıyorum :D ve abinle sen nasıl konusuyon :D !
Al animelerdne bahsedeyim ( Only Naruto) :D
Ne yazıkki ekliyemem :) çünkü West ' deyim :D

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kızma ama okumaya üşendim -.-

bende 2012'nin mayıs ayının 13-'ünden beri oynuyorum hla bir şey ögrenemdim :p

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Memnun oldum sayılır. Ben de BurnerTroll. Benzer şekilde sohbet edecek olursak Minecraft'a 1.2.5 ile başlamıştım. Güzel, eski günlerdi. Hiçbir şeyi bilmeden arayış içinde arkadaşlarımla oynadığım zamanlar...

YouTube vs. işiyle uğraşmayı severdim, şu anda açık olan bir kanalım da var ama derslerimin yoğunluğundan pek ilgilenemiyorum. Bu yaz belki son bir video çekebilirim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Favori oyunlarım şu anda Minecraft ile League of Legends. EUW, EUNE, NA ve TR'de olmak üzere 5 tane hesabım var, eğlencesine oynamayı seviyorum.

Ek hobi olarak resim yapmayı ve tıp ile uğraşmayı severim. Zor bulmacaları ve karmaşık şeyleri çözmek hoşuma gider.

Şimdilik benden bu kadar. B)