mezun oluyoruz

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Sınıfta ineklik durumu olur ya bana hiç öyle denmedi derslerim baya iyi(nazar okumayın lann)
Arkadaşlarım bol(İnternet-Gerçek) Hani pcde çok kalınca arkadaşın olmaz yalan yok öyle bir şey.
hadi gelin okul hatıralarınızı anlatın.Misal ben başlıyım okudum

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Ben calısmadan yazililarda 85-100 arası aliyorum demek ki hicbisiyi unutmyorum (ama matamatige gelince 50-75 :( )
belirli bir sınıf seviyesinden sonra yazılıya çalışmadan girmek sınıfın kapısını kitleyip anahtarı yutmuş gibi yapar insanı çok özgüven iyi değil birden bi sınava girersin kalırısın heykel gibi hem çalışmak tekrar etmek iyi dir genel kültürün gelişir nede olsa resmi olarak sınavlar bitse de hayat artık bir sınav haline geldi başarının çok fazla yolu yok çalışmak en iyi çözüm başarılı olmak için

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Mezuniyet aah ah! Hocamız ne duygusal konuşmuştu. Tabi sonra yazın oraya gittim, sömestr tatilinde, lise hayatım boyunca arada sırada, benim durum ilginç yani özlemiyorum pek. Hani ama yumurcaklar da nostalji yaptırmıyor değil.

Tebrik ederim, balo eşinle iyi vakit geçirmen dileğiyle. Baya duygulu bir gün yaşa, sonra lise başlayıp ilk ayda unutuyorsun. Sayılır. :sgül:

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Benim calısmama sebebim: calısmak icin kitabi actigimda canim sikilmaya basliyor kapatiyorum ve sinavlarda hic heyeca olmuyor
sevmeyerek yaparsan öyle olur istikrar olması gerekli bende öğrencilik hayatımda çalışmaktan hiç hoşlanmazdım babam toptancıydı bana 1 tır koliyi 3 saat te taşıttırdı depoya o zaman anladım ki şimdiki imkanlar bize sunulmuş çok büyük ayrıcalıklar gece 2.3 kadar çalışırdım sınava alırım kahvemi hava sıcaksa vantilatör soğuksa petek yakınına geçer keyfime bakardım babam benim için gece 12 ye kadar çalışıyo ben ise onun emeğini boşa çıkartıyorum hoş bir şey mi ha çalıştım aldım işimi gücümü elime alıyorum 15 den 15 maaşı (2200) rahatım babam çok seveniyo oğlum anladı zamanında beni diye aile ile iyi geçinmenin bir yolu da bu

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Şu teog 2 açıklansın bi ya 2 yanlış gözüküyor mat ve fenden 1 e 1 ama son sınavlarda türkçe sanırım 88-92 :(

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adeta bir kadere kilitlenmiş gidiyorum. Hayatım boyunca Lise 2'ye geçiyorum şimdi. Hayatım boyunca Taktir'i 1 puanla kaçırdım. Hep ama hep. Lise'deyim yine aynı :D Yine 1 Puanla Taktir'i kaçırıyorum asdas![DOUBLEPOST=1432670009,1432669935][/DOUBLEPOST]
Ben çok alakasız oldum ama neyse :(

Hiçbir sınava girmeden rahatça geçiyor sınıfı*
Sizdende bekliyoruz*
ve bu notların senin 8. sınıfamı ait?

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
while(!problemsolved()){
puan++;
}

Emek vereceksin emek :)
Bak hayır gerçekten çok ciddiyim. Kaderim bu artık kabullendim. Çalışsamda Teşekkür ve Taktir'i 1 puan ile kaçırma, çalışmasam da Teşekkür ve Taktir'i 1 puan ile kaçırma :D Ne yükseklerdeyim, ne alçaklarda hayatım hep ortalarda geçti :p

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sallasaydın bari* Her sınavda 10 sorudan 2 doğru falan yapsan bile geçiyorsun :C
Klasik sınavlar :(
Programlamadan nasıl 100 almazsın !!

Tamam yanlış alarım,almış sıkıntı yok gençler...
(Bu arada 80'in 20 puanı soruyu dizi(konuya girmemiştik) ile yaptığım için kırıldı)
2. Dönemle yetiniyorum :(
Adeta bir kadere kilitlenmiş gidiyorum. Hayatım boyunca Lise 2'ye geçiyorum şimdi. Hayatım boyunca Taktir'i 1 puanla kaçırdım. Hep ama hep. Lise'deyim yine aynı :D Yine 1 Puanla Taktir'i kaçırıyorum asdas![DOUBLEPOST=1432670009,1432669935][/DOUBLEPOST]
ve bu notların senin 8. sınıfamı ait?
Lise 2 notlarım :(