- En iyi cevaplar
- 0
İstersen git ölümsüzlük iksiri iç allah izin vermesse gene yaşamassın.
Zaten konu ölümsüzlük değil dostum insan ömrünü uzatmak.İstersen git ölümsüzlük iksiri iç allah izin vermesse gene yaşamassın.
*Ruhi Çenet'ten çalarak konuşalım* 2500 yılında ışık hızının %1'ini elde edip uzaya uzay araçları ile açılırsak çok hoş olur aslında2500 yılına kadar yaşasak bile bir süre sonra dünya o kadar insanı kaldıramıyacağı için iflas etmeye başlar.
Başka gezegenlere gitme gibi bir ihtimal daha var tabii haklısınız.*Ruhi Çenet'ten çalarak konuşalım* 2500 yılında ışık hızının %1'ini elde edip uzaya uzay araçları ile açılırsak çok hoş olur aslında![]()
oda allah izin vermesse olmazZaten konu ölümsüzlük değil dostum insan ömrünü uzatmak.
O zaman şöyle söyleyeyim, 2500 yıl kadar yaşama şansımız olsa büyük ihtimalle kendimizi kısırlaştırıp sperm sentezlemeye başlardık, en azından yukarıda bahsettiğimiz uzaya açılma ihtimali gerçekleşene kadar. Saçma geliyor ama insanlık deli liderlerle dolu :/Başka gezegenlere gitme gibi bir ihtimal daha var tabii haklısınız.
Bu arada yılına değil yıl olucaktı yanlış yazmışım.
Zaten Mars'ta koloniler kurulmaya başlayacak yakında bakalım zaman neler göstericek.[DOUBLEPOST=1433682124,1433679614][/DOUBLEPOST]O zaman şöyle söyleyeyim, 2500 yıl kadar yaşama şansımız olsa büyük ihtimalle kendimizi kısırlaştırıp sperm sentezlemeye başlardık, en azından yukarıda bahsettiğimiz uzaya açılma ihtimali gerçekleşene kadar. Saçma geliyor ama insanlık deli liderlerle dolu :/
Bence dolu dolu yaşamak daha iyi.200 yıl yetmez...Binlerce yıl yaşamalıyım..Binlerce...İnsanlığın bütün gelişimini görecek kadar..İnsanlıkta potansiyel var..
Keşke videoyu izleseydin.Allah bilir.![]()
İzlemedim.Keşke videoyu izleseydin.![]()
İzlemedim.![]()
Belli oluyor.İzlemedim.![]()
Minecraft ne alaka?olay allahın izin vermesi diği beyler o zaman afrikalılar nie 25 yaşında ölüyo? allah insanlarla ölene kadar ilgilenmicek ölünce ceza yada sefa çekicez
allah şimdi karışsa bize adaletsizlik olur çünkü dua eden var müslüman var dinsiz var ayıp olur
herkes mükafatını falan çekicek hayatına göre zengin olanın sınavı ona göre allah 1 dir amin ^^
minecraftda allah oluyoz diyenlerin kafası iyimiş bide yok öle bişe!!! allah olsak blokla falan uraşmayız direct istediğimizi yaparız tamammmı???
Keşke son cümleyi okusaydın ben keşfetmeyi değil kullanımından bahsediyordumDostum introyu amatörken hazır olarak yaptığım için değiştirememiştim önerin için teşekkürler yinede.[DOUBLEPOST=1433670576,1433670458][/DOUBLEPOST]
Haklısın ama dediğin şey ne kadar mümkün olabilir ki?[DOUBLEPOST=1433670813][/DOUBLEPOST]
Geçmişte ki insanların bizden daha fazla yaşadığı kesin zaten.[DOUBLEPOST=1433671222][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar lütfen videomu beğendiyseniz abone olmayı unutmayın...[DOUBLEPOST=1433676385][/DOUBLEPOST]
Üretilmiş bile.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.