Gelecekte 200 Yıl Yaşamak Mümkün Mü?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2500 yılına kadar yaşasak bile bir süre sonra dünya o kadar insanı kaldıramıyacağı için iflas etmeye başlar.
*Ruhi Çenet'ten çalarak konuşalım* 2500 yılında ışık hızının %1'ini elde edip uzaya uzay araçları ile açılırsak çok hoş olur aslında :(

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Ruhi Çenet'ten çalarak konuşalım* 2500 yılında ışık hızının %1'ini elde edip uzaya uzay araçları ile açılırsak çok hoş olur aslında :(
Başka gezegenlere gitme gibi bir ihtimal daha var tabii haklısınız.

Bu arada yılına değil yıl olucaktı yanlış yazmışım.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Başka gezegenlere gitme gibi bir ihtimal daha var tabii haklısınız.

Bu arada yılına değil yıl olucaktı yanlış yazmışım.
O zaman şöyle söyleyeyim, 2500 yıl kadar yaşama şansımız olsa büyük ihtimalle kendimizi kısırlaştırıp sperm sentezlemeye başlardık, en azından yukarıda bahsettiğimiz uzaya açılma ihtimali gerçekleşene kadar. Saçma geliyor ama insanlık deli liderlerle dolu :/

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
200 yıl yetmez...Binlerce yıl yaşamalıyım..Binlerce...İnsanlığın bütün gelişimini görecek kadar..İnsanlıkta potansiyel var..

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman şöyle söyleyeyim, 2500 yıl kadar yaşama şansımız olsa büyük ihtimalle kendimizi kısırlaştırıp sperm sentezlemeye başlardık, en azından yukarıda bahsettiğimiz uzaya açılma ihtimali gerçekleşene kadar. Saçma geliyor ama insanlık deli liderlerle dolu :/
Zaten Mars'ta koloniler kurulmaya başlayacak yakında bakalım zaman neler göstericek.[DOUBLEPOST=1433682124,1433679614][/DOUBLEPOST]
200 yıl yetmez...Binlerce yıl yaşamalıyım..Binlerce...İnsanlığın bütün gelişimini görecek kadar..İnsanlıkta potansiyel var..
Bence dolu dolu yaşamak daha iyi.

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
olay allahın izin vermesi diği beyler o zaman afrikalılar nie 25 yaşında ölüyo? allah insanlarla ölene kadar ilgilenmicek ölünce ceza yada sefa çekicez
allah şimdi karışsa bize adaletsizlik olur çünkü dua eden var müslüman var dinsiz var ayıp olur
herkes mükafatını falan çekicek hayatına göre zengin olanın sınavı ona göre allah 1 dir amin ^^
minecraftda allah oluyoz diyenlerin kafası iyimiş bide yok öle bişe!!! allah olsak blokla falan uraşmayız direct istediğimizi yaparız tamammmı???
Minecraft ne alaka?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum introyu amatörken hazır olarak yaptığım için değiştirememiştim önerin için teşekkürler yinede.[DOUBLEPOST=1433670576,1433670458][/DOUBLEPOST]
Haklısın ama dediğin şey ne kadar mümkün olabilir ki?[DOUBLEPOST=1433670813][/DOUBLEPOST]
Geçmişte ki insanların bizden daha fazla yaşadığı kesin zaten.[DOUBLEPOST=1433671222][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar lütfen videomu beğendiyseniz abone olmayı unutmayın...[DOUBLEPOST=1433676385][/DOUBLEPOST]
Üretilmiş bile.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Keşke son cümleyi okusaydın ben keşfetmeyi değil kullanımından bahsediyordum