[Itiraf]Hayatta Yaptiginiz En Büyük Pismanlik

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
camiye giderken ayağıma paslı çivi battı ve anneme babama söylemedim ve hiç bişe olmadı pişman değilim. MUTLUYUM :D

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
camiye giderken ayağıma paslı çivi battı ve anneme babama söylemedim ve hiç bişe olmadı pişman değilim. MUTLUYUM :D
En yakın zamanda tetenoz ol benim batmıştı anneme söyledim küçükken tetenoz oldum sen tedbir için dedi acaba sen oldunmu

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim utanç durumum sevdiğim kıza arkadaşım çıkma teklifi etti ve okul sonunda dayak yedi

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Quardmard

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İki Sey var , İlkincisi buraya yazmak.

İkincisi ise , yanlislikla bilincimi kaybetip bir amcaya sarılmak onunda bana , "Ne bakıyon yürüsene" demesi oldu.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sınıftayız. Tenefüste herkes konuşuyo ediyo felan sonra bizim sınıfın küçüğü vardı bana hep ''köpek'' ''ayı gel özür dilerim'' diyordu (evet boyum çok uzun ve çok iri yarıyım [kiloluyum ._.]) en sonunda dayanamadım sırtına ''RASENGAAAAAN!'' diyerek vurmuştum çocuk yere düşüp kafasını tahtaya vurmuştu o günden beri kantinden tost alıyor bana ._. Halbuki istemiyorum :(
Pişman olma bunun için doğru şeyi yapmışsın.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum zaten dönem başından beri sabrediyordum iyice sinirlendim sinirlensem bile şakayla yapmaya çalıştım o gün içim kan ağladı zaten.
Dalga geçeni döversen bir daha dalga geçilmezsin o da iyi bir hayat dersi almış olur. İyilik yapmışsın bence. Tost alırsan yine vururum dersen bir iyilik daha yaparsın.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Otobüste admın tekini kankam sanıp "N'aber kanka?" deyip ensesine vurmuş olmam :D