En yakın zamanda tetenoz ol benim batmıştı anneme söyledim küçükken tetenoz oldum sen tedbir için dedi acaba sen oldunmucamiye giderken ayağıma paslı çivi battı ve anneme babama söylemedim ve hiç bişe olmadı pişman değilim. MUTLUYUM![]()
10 yaşındaydım şimdi 17 o.OEn yakın zamanda tetenoz ol benim batmıştı anneme söyledim küçükken tetenoz oldum sen tedbir için dedi acaba sen oldunmu
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hiç hatırlamıyorumneden lan oha
Mutluluk Duyulası BıseyBenim utanç durumum sevdiğim kıza arkadaşım çıkma teklifi etti ve okul sonunda dayak yedi
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
"İlkincisi" wowowowwowoowow dur bi dkİki Sey var , İlkincisi buraya yazmak.
İkincisi ise , yanlislikla bilincimi kaybetip bir amcaya sarılmak onunda bana , "Ne bakıyon yürüsene" demesi oldu.
Pişman olma bunun için doğru şeyi yapmışsın.Sınıftayız. Tenefüste herkes konuşuyo ediyo felan sonra bizim sınıfın küçüğü vardı bana hep ''köpek'' ''ayı gel özür dilerim'' diyordu (evet boyum çok uzun ve çok iri yarıyım [kiloluyum ._.]) en sonunda dayanamadım sırtına ''RASENGAAAAAN!'' diyerek vurmuştum çocuk yere düşüp kafasını tahtaya vurmuştu o günden beri kantinden tost alıyor bana ._. Halbuki istemiyorum![]()
Dalga geçeni döversen bir daha dalga geçilmezsin o da iyi bir hayat dersi almış olur. İyilik yapmışsın bence. Tost alırsan yine vururum dersen bir iyilik daha yaparsın.Bilmiyorum zaten dönem başından beri sabrediyordum iyice sinirlendim sinirlensem bile şakayla yapmaya çalıştım o gün içim kan ağladı zaten.
EhueuehuehYok, birçok kez söyledim ama yok. Birgün beden dersinde konuşuyordum arkadaşlarımla tost almış gelmiş dedimki ''Bak beni seviyorsan nolur yapma'' demiştim ama nedendir bilmem ağlayarak gitti.