CINAX_DEVOP
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
okiy {SonHukumdar}'dayım, öğretemem server mineplex, hypixel karışımı bişi oldu süper anlıcağınSenle bi Okul Çıkışında Özel Konuşucaz -,- Bana Skript Öğretmemek Neymiş Görüceksin -,-![]()
![]()
okiy {SonHukumdar}'dayım, öğretemem server mineplex, hypixel karışımı bişi oldu süper anlıcağınSenle bi Okul Çıkışında Özel Konuşucaz -,- Bana Skript Öğretmemek Neymiş Görüceksin -,-![]()
![]()
Aklında tutman gerekmiyor, kimse de aklında tutmalısın demiyor sadece mantığını o an üretmek programlama için en önemli ve yeterli şey, kalanını öğrenebilirsin her şekilde.Ingilizce biliyoruz, bende alın teri döküyorum 5 10 satirlik değil janim 800 900 satirlik skunity'deki tüm eventleri effectleri akilda tutmak zor janım
gereksiz yere post kasmaAklında tutman gerekmiyor, kimse de aklında tutmalısın demiyor sadece mantığını o an üretmek programlama için en önemli ve yeterli şey, kalanını öğrenebilirsin her şekilde.
Gereksiz yere dedigereksiz yere post kasma
UTF-8'in türkçe karakter desteklediğini bilmiyor daha üzerine gitme fazlaGereksiz yere dedi
Tartışmak gereksizse bütün forum ve forum mesajları gereksiz ve bu mesajınla post kasmaya çalışan da sensin ya neyse![]()
--------------Güncelleme Notları--------------
Boss Öldüğünde Mesaj Atılıyor.
Boss Öldükten 35 saniye sonra canlaniyor.
Diğer Yaratıkların Doğuş Süresi Azaltıldı.
--------------Güncelleme Notları--------------
Tıkla Konuma Git
Ben o anlamda dememiştim de neyseSunucunun ismi optionunu sanki diskte tutmuyoulan güldürdün[DOUBLEPOST=1431882763,1431882674][/DOUBLEPOST]
Kod:on death of living entity: event-entity's name contains "&cMahmut abi" chance of %1 drop a nether star named "&6Kristalin" at event-location
if qwewqe.%player% is true:
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cİnsanların Mutlu Mesut Yasiyordu Lakin Karanlik Bir Güc Köyü Ele Gecirmeye Gelmisti" to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cKaranlik Tarafin Lordu Tüm Köyü Yıkıp Arkasında Tek Bir Kül Bile Bırakmamısti." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Yasak Gücü Kullanmayi Ogrenmislerdi" to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Bu Yasak Gücü Hic Bir Güc Deviremezdi." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Bu Yasak Gucte Ustalasip Karanlik Lordu Devirmeye Hazirlaniyordu." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cBu 2 Halk Arasindaki Kiyasiya Mücadele Hala Devam Ediyor." to player
wait 2 seconds
send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Sende Tarafini Sec Karanlik Lord'dan mi Olacaksin Yoksa Küllerinden Doğmus Halka Yardim mi Edeceksin ?" to player
event belirlemelisin meselaKod:if qwewqe.%player% is true: send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cİnsanların Mutlu Mesut Yasiyordu Lakin Karanlik Bir Güc Köyü Ele Gecirmeye Gelmisti" to player wait 2 seconds send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cKaranlik Tarafin Lordu Tüm Köyü Yıkıp Arkasında Tek Bir Kül Bile Bırakmamısti." to player wait 2 seconds send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Yasak Gücü Kullanmayi Ogrenmislerdi" to player wait 2 seconds send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Bu Yasak Gücü Hic Bir Güc Deviremezdi." to player wait 2 seconds send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Bu Yasak Gucte Ustalasip Karanlik Lordu Devirmeye Hazirlaniyordu." to player wait 2 seconds send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cBu 2 Halk Arasindaki Kiyasiya Mücadele Hala Devam Ediyor." to player wait 2 seconds send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Sende Tarafini Sec Karanlik Lord'dan mi Olacaksin Yoksa Küllerinden Doğmus Halka Yardim mi Edeceksin ?" to player
Olur mu bu peki? Bir hata verir mi? Aklımda mükemmel bir fikir varda.
daha basitleştirilmiş şekilevent belirlemelisin mesela
on join eventini kullanabilirsin ve variables kullanim sekli {qweqwe.%player%} boyle olmali