RPG SERVERLER İCİN SADECE İLK GİRİSTE HİKAYE 1.0

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ingilizce biliyoruz, bende alın teri döküyorum 5 10 satirlik değil janim 800 900 satirlik skunity'deki tüm eventleri effectleri akilda tutmak zor janım
Aklında tutman gerekmiyor, kimse de aklında tutmalısın demiyor sadece mantığını o an üretmek programlama için en önemli ve yeterli şey, kalanını öğrenebilirsin her şekilde.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sunucunun ismi optionunu sanki diskte tutmuyo :D ulan güldürdün[DOUBLEPOST=1431882763,1431882674][/DOUBLEPOST]
Kod:
on death of living entity:
event-entity's name contains "&cMahmut abi"
chance of %1
drop a nether star named "&6Kristalin" at event-location
Ben o anlamda dememiştim de neyse :D

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
if qwewqe.%player% is true:
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cİnsanların Mutlu Mesut Yasiyordu Lakin Karanlik Bir Güc Köyü Ele Gecirmeye Gelmisti" to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cKaranlik Tarafin Lordu Tüm Köyü Yıkıp Arkasında Tek Bir Kül Bile Bırakmamısti." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Yasak Gücü Kullanmayi Ogrenmislerdi" to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Bu Yasak Gücü Hic Bir Güc Deviremezdi." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Bu Yasak Gucte Ustalasip Karanlik Lordu Devirmeye Hazirlaniyordu." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cBu 2 Halk Arasindaki Kiyasiya Mücadele Hala Devam Ediyor." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Sende Tarafini Sec Karanlik Lord'dan mi Olacaksin Yoksa Küllerinden Doğmus Halka Yardim mi Edeceksin ?" to player

Olur mu bu peki? Bir hata verir mi? Aklımda mükemmel bir fikir varda.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Kod:
if qwewqe.%player% is true:
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cİnsanların Mutlu Mesut Yasiyordu Lakin Karanlik Bir Güc Köyü Ele Gecirmeye Gelmisti" to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cKaranlik Tarafin Lordu Tüm Köyü Yıkıp Arkasında Tek Bir Kül Bile Bırakmamısti." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Yasak Gücü Kullanmayi Ogrenmislerdi" to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Bu Yasak Gücü Hic Bir Güc Deviremezdi." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cGeride Kalan Insanlar Bu Yasak Gucte Ustalasip Karanlik Lordu Devirmeye Hazirlaniyordu." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &cBu 2 Halk Arasindaki Kiyasiya Mücadele Hala Devam Ediyor." to player
   wait 2 seconds
   send "&2[&aDATNW-RPG&2] &c Sende Tarafini Sec Karanlik Lord'dan mi Olacaksin Yoksa Küllerinden Doğmus Halka Yardim mi Edeceksin ?" to player

Olur mu bu peki? Bir hata verir mi? Aklımda mükemmel bir fikir varda.
event belirlemelisin mesela
on join eventini kullanabilirsin ve variables kullanim sekli {qweqwe.%player%} boyle olmali