Lapissiz factionları özler olduk :(

12NationalElectric12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya param olsa o eski faction severleri topluyacağım serverime
Ama yapamıyorum:(
Ve sorun lapislerin oyuna koyulmasında değil ilk serverde lapis kasarak para kazandıran kişiyi bulsam tebrikler çok saçma bir akım başlattın derim. Sorun o kişide
Ve bence maddi durumu iyi olanlar paralarını birleştiirp bir serve raçsın sonra reklam abartılmadan vip vb yaparak serveri devam ettirsin

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Benim sunucum emek sunucusu. Lapis hammadde kaynak hikaye onlar herkes maden, orman veya ne gerekiyorsa kendi topluyor kendi yapıyor. Ayrıca ticaret sistemi de var.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
boşuna uğraşma lapissiz açsan da kimse gelmeyecek aynen laf var icraat yok
Abi sen bilirsin hiçbir şey başlanmadan kaybedilmez ama bunu biliyorsun
Ben lapisli sevrere giriyorum adamlar 2 saatte server prosu oluyorlar lapissiz faction serverlerinde 2 saat oynasan 8-11k arası anca kasılıyor ama lapisli faction serverlerinde 2 satte adam 3m kasıyor hangisi emek sizce?
Goktug katılıyorum ama adım atan yok varsada göremiyorum bu adımı atanlar bir cevap versinde böyle bir sunucu varsa oynayalım
Boş laf yapıyorsunuz ^^ şu an oynadığım lapissiz sunucu var, gayet eğlenceli günde 180+ online :3 ip tabikide sır, bi' haftaya kadar klan alım konumuz açılacak başvuru ile . Beklerim t_t
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim o sunucuyu bizlerlede paylaşırsan seviniriz :D
I lav yu laphğys
Kendi fikrin ama bu konu lapisin kaldırılması için açıldı
Ya param olsa o eski faction severleri topluyacağım serverime
Ama yapamıyorum:(
Ve sorun lapislerin oyuna koyulmasında değil ilk serverde lapis kasarak para kazandıran kişiyi bulsam tebrikler çok saçma bir akım başlattın derim. Sorun o kişide
Ve bence maddi durumu iyi olanlar paralarını birleştiirp bir serve raçsın sonra reklam abartılmadan vip vb yaparak serveri devam ettirsin
Bende düşündüm ama risk alan yok o tarz sunucu açanlar varsada ipsini paylaşan yok napalım:(
Benim sunucum emek sunucusu. Lapis hammadde kaynak hikaye onlar herkes maden, orman veya ne gerekiyorsa kendi topluyor kendi yapıyor. Ayrıca ticaret sistemi de var.
Kardeşim sunucun survival mı yoksa factionmu eğer factionsa özelden ipsini veya burdan ver girelim oynayalım:)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

Goktug katılıyorum ama adım atan yok varsada göremiyorum bu adımı atanlar bir cevap versinde böyle bir sunucu varsa oynayalım

Kardeşim o sunucuyu bizlerlede paylaşırsan seviniriz :D

Kendi fikrin ama bu konu lapisin kaldırılması için açıldı

Bende düşündüm ama risk alan yok o tarz sunucu açanlar varsada ipsini paylaşan yok napalım:(

Kardeşim sunucun survival mı yoksa factionmu eğer factionsa özelden ipsini veya burdan ver girelim oynayalım:)
bi arkadaşım başladı ve kaybetti, ben açtım kimse gelmedi lapisliye çevirdim bi sunucu biliyorum lapissiz faction ama o da aşırı zor normal minecraft gibi değil

R

Reloven

Ziyaretçi
Açabilsem Bizzat Ben Açacagım Sunucuyu Ancak Yeterli Zamanım Yok Çok Fazla Yoğunum Ayrıca Yardımcı Olabilecek Bir Kadro'da Yok. Belki Ramazandan Sonra 1 Hafta Sıkı Çalışmayla Açabilirim Bir Sunucu.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi arkadaşım başladı ve kaybetti, ben açtım kimse gelmedi lapisliye çevirdim bi sunucu biliyorum lapissiz faction ama o da aşırı zor normal minecraft gibi değil
abi benim kastettiğim tek başına bi anda açtım hadi herkes gelsin değil proje başlatılacak ve sunucu açılmadan en az 2 hafta önce duyurulup tanıtılacağı için sıkıntı olmaz bence bide abi zor faction ile survival arasında ince bir çizgi olur bir senaryo o senaryo olduktan zorlukda aşırı zor olmadıktan sonra her lapissiz server oynanabilir bence
Dalga geçtiğimin farkında değil misin :(
Lapisi sevenler var abi nerden bilebilirim:olgun:[DOUBLEPOST=1434277688,1434277654][/DOUBLEPOST]
Açabilsem Bizzat Ben Açacagım Sunucuyu Ancak Yeterli Zamanım Yok Çok Fazla Yoğunum Ayrıca Yardımcı Olabilecek Bir Kadro'da Yok. Belki Ramazandan Sonra 1 Hafta Sıkı Çalışmayla Açabilirim Bir Sunucu.
Reloven açarsan destek olmaya çalışırız inşallah hep birlikte

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1

Hub sunucu, Faction dediğin tam anlamda değil ama şöyle: Devlet kurabiliyorsunuz, bağımsız olabiliyorsunuz ama savaş yapılmıyor devlette yani yıkım yok. Ama savaş sistemi var. Ordularınız oluyor siz komutan oluyorsunuz kazanan taraf ne anlaştıysanız yani anlaşmalı savaş sistemimiz var.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapissiz raidli bir sunucuda oynamak istiyorsanız klanlar konusunda konu açıldı. Başvuru yapabilirsiniz ^^

Sent from my iPhone using Tapatalk

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Lapisli olup çokta güzel olan serverlar var bence çok abartıyosunuz ha tabi herkesin zevki felan farklıdır da 7/24 ben antilapisçiyim diye dolaşanların açtığı sunucularıda görüyoruz.Bu nedenle lapisi çok büyütmeyin iyi hoş bence :D
Çok yakında... Spoiler olmasın ama 2 haftamız kaldı :p