ContraSehabe
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
I lav yu laphğys
İngiliççe iz öldüI lav yu laphğys
Abi sen bilirsin hiçbir şey başlanmadan kaybedilmez ama bunu biliyorsunboşuna uğraşma lapissiz açsan da kimse gelmeyecek aynen laf var icraat yok
Goktug katılıyorum ama adım atan yok varsada göremiyorum bu adımı atanlar bir cevap versinde böyle bir sunucu varsa oynayalımBen lapisli sevrere giriyorum adamlar 2 saatte server prosu oluyorlar lapissiz faction serverlerinde 2 saat oynasan 8-11k arası anca kasılıyor ama lapisli faction serverlerinde 2 satte adam 3m kasıyor hangisi emek sizce?
Kardeşim o sunucuyu bizlerlede paylaşırsan sevinirizBoş laf yapıyorsunuz ^^ şu an oynadığım lapissiz sunucu var, gayet eğlenceli günde 180+ online :3 ip tabikide sır, bi' haftaya kadar klan alım konumuz açılacak başvuru ile . Beklerim t_t
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kendi fikrin ama bu konu lapisin kaldırılması için açıldıI lav yu laphğys
Bende düşündüm ama risk alan yok o tarz sunucu açanlar varsada ipsini paylaşan yok napalımYa param olsa o eski faction severleri topluyacağım serverime
Ama yapamıyorum
Ve sorun lapislerin oyuna koyulmasında değil ilk serverde lapis kasarak para kazandıran kişiyi bulsam tebrikler çok saçma bir akım başlattın derim. Sorun o kişide
Ve bence maddi durumu iyi olanlar paralarını birleştiirp bir serve raçsın sonra reklam abartılmadan vip vb yaparak serveri devam ettirsin
Kardeşim sunucun survival mı yoksa factionmu eğer factionsa özelden ipsini veya burdan ver girelim oynayalımBenim sunucum emek sunucusu. Lapis hammadde kaynak hikaye onlar herkes maden, orman veya ne gerekiyorsa kendi topluyor kendi yapıyor. Ayrıca ticaret sistemi de var.
bi arkadaşım başladı ve kaybetti, ben açtım kimse gelmedi lapisliye çevirdim bi sunucu biliyorum lapissiz faction ama o da aşırı zor normal minecraft gibi değilAbi sen bilirsin hiçbir şey başlanmadan kaybedilmez ama bunu biliyorsun
Goktug katılıyorum ama adım atan yok varsada göremiyorum bu adımı atanlar bir cevap versinde böyle bir sunucu varsa oynayalım
Kardeşim o sunucuyu bizlerlede paylaşırsan seviniriz
Kendi fikrin ama bu konu lapisin kaldırılması için açıldı
Bende düşündüm ama risk alan yok o tarz sunucu açanlar varsada ipsini paylaşan yok napalım
Kardeşim sunucun survival mı yoksa factionmu eğer factionsa özelden ipsini veya burdan ver girelim oynayalım![]()
Dalga geçtiğimin farkında değil misinKendi fikrin ama bu konu lapisin kaldırılması için açıldı
abi benim kastettiğim tek başına bi anda açtım hadi herkes gelsin değil proje başlatılacak ve sunucu açılmadan en az 2 hafta önce duyurulup tanıtılacağı için sıkıntı olmaz bence bide abi zor faction ile survival arasında ince bir çizgi olur bir senaryo o senaryo olduktan zorlukda aşırı zor olmadıktan sonra her lapissiz server oynanabilir bencebi arkadaşım başladı ve kaybetti, ben açtım kimse gelmedi lapisliye çevirdim bi sunucu biliyorum lapissiz faction ama o da aşırı zor normal minecraft gibi değil
Lapisi sevenler var abi nerden bilebilirimDalga geçtiğimin farkında değil misin![]()
Reloven açarsan destek olmaya çalışırız inşallah hep birlikteAçabilsem Bizzat Ben Açacagım Sunucuyu Ancak Yeterli Zamanım Yok Çok Fazla Yoğunum Ayrıca Yardımcı Olabilecek Bir Kadro'da Yok. Belki Ramazandan Sonra 1 Hafta Sıkı Çalışmayla Açabilirim Bir Sunucu.
Hub sunucu, Faction dediğin tam anlamda değil ama şöyle: Devlet kurabiliyorsunuz, bağımsız olabiliyorsunuz ama savaş yapılmıyor devlette yani yıkım yok. Ama savaş sistemi var. Ordularınız oluyor siz komutan oluyorsunuz kazanan taraf ne anlaştıysanız yani anlaşmalı savaş sistemimiz var.Abi sen bilirsin hiçbir şey başlanmadan kaybedilmez ama bunu biliyorsun
Kardeşim sunucun survival mı yoksa factionmu eğer factionsa özelden ipsini veya burdan ver girelim oynayalım![]()
Çok yakında... Spoiler olmasın ama 2 haftamız kaldıLapisli olup çokta güzel olan serverlar var bence çok abartıyosunuz ha tabi herkesin zevki felan farklıdır da 7/24 ben antilapisçiyim diye dolaşanların açtığı sunucularıda görüyoruz.Bu nedenle lapisi çok büyütmeyin iyi hoş bence![]()