Minecraft 2.0 da Neler Olacak (Görüşler)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Senin dediklerinin yarısı olmaz. Daha mevsim eklememişken yanardağ felan, hayırdır?
Normal balık= Beta'dan (Hatta daha öncesinden) beri geliştirilen balık tutma sisteminin yok olması.
Yeni hayvan değil de düşman moblar önemli bir gereksinim.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi durun bismillah daha 1.9 çıkmadı 2.0 ne ara gelecek ulan :D[DOUBLEPOST=1434921718,1434921608][/DOUBLEPOST]2. el bence hoş durmaz. öyle ama 2. eli nasıl kullanacaksın ? 2 kazman olacak ta şöyle bi olay var:
Sen 1. el varken sağ tıkla koruma yapıyon. Sola kılıç sağa kalkan alırsan kılıcı nasıl koruyacan ? 2. el gelmeyecek. O sadece bir efsaneden ibaret.
Bence:
Optimizasyon gelmeli. En önemlisi. Oyunun optimizasyonu berbat çünkü. Bu PC ile ben çoğu oyunu rahat açıyorum. Bi tek şu minecraftta optifine ile 90 fps alabiliyorum. yoksa 40-50 fps falan yani.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Javaya muhtaç olmayan bir minecraft <3 o grafiklerle 60 FPS den 200 e çıkarım belki.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft bu haliyle güzel zaten (1.7.2).Bozmasınlar yeter bize.Minecraft`ı güzel yapan zaten default pack`ı texture packları sevmem ben.Minecraft kendi haliyle güzel.Saf doğal haliyle.hiçbir modda bunu bozamaz.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft bu haliyle güzel zaten (1.7.2).Bozmasınlar yeter bize.Minecraft`ı güzel yapan zaten default pack`ı texture packları sevmem ben.Minecraft kendi haliyle güzel.Saf doğal haliyle.hiçbir modda bunu bozamaz.
Tabi pixelmon biraz daha eğlenceli oluyor. zevkli hani. dene bi ara sende

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 çıkarsa öbür sürümleri 1.9.1 gibi bug düzeltme gibi şeyler için oluyor zaten.