Yorum tuttu yorum altı satılır flnMüslüman sunucusu açarsan oruç tutar
tabi ki fekşın krdş turkiye bura ne beklion
Melonmc gibileri diyorsan onlar tam olarak MineZ sayılmaz :/Yoo var ._. . Sunucuyu hatırlamıyorum ama ben girip oynamıştım .
Normal Yollada Yapmıyorlar " Hilesiz Oyunmu Oynanır " Kafasını YaşadıklarındanÇoğu kez para sıkıntısı nedeniyle HUB'dan vaz geçtim.Türklerin terk derdi "Lapis kazayım en güçlü olayım herkezi öldüreyim "
Normal Yollada Yapmıyorlar " Hilesiz Oyunmu Oynanır " Kafasını Yaşadıklarından![]()
Aynn Hileye Bulaşmadım Hiç Bende Bu Yüzden Pvp Sunucularda İşim OlmuyorMesela ben hayatımda hiç hile kullanmadım.Mutluyumda.Oyundan keyif alabiliyorum.
Ayrıca hile olmayan 2 kişi kapışıyor ve birisi yenilince "ya hilesin" diyip yediremiyor ve hile açıyor.Diğeride açıyor ve gide gide yaygınlaşıyor(Wuuw salgın)
Aynn Hileye Bulaşmadım Hiç Bende Bu Yüzden Pvp Sunucularda İşim Olmuyor
" Benim Hilem Seninkinden Güçlü " Muhabbeti Dönerse Şaşırmayın![]()
Yani hıyarda çıhabilirğ güvenmiyorumdağ. :<Ama benim bir lafım vardır;
'Kutudan ne çıkacağını biliyorsan kumar oynamanın fantezisi kalmaz'
Adam o kadar uğraşmış oldumu bu ?Yani hıyarda çıhabilirğ güvenmiyorumdağ. :<
O kutular genellikle boş çıkıyor*Minecraft bir yaratıcılık oyunu.Sunucu TÜRÜ diye bir şey aslında yok.
O zaman diyeceksin 'Neden forumlarda kategoriler var ?'
Bunun sebebi insanların birbirini kopyalaması,ilk mcmmo sunucusundan bir oyuncunun görüp başka bir mcmmo sunucu açması buna bir örnektir.
Yani aslında özgürsün,bir şeye bağlı kalmak zorunda değilsin ve artık oyuncular moloton klişe sunucu konseptlerinden(çoğunlukla) sıkıldılar.
Yeni şeyler arıyorlar.
Bu özgürlükten yararlanarak,kendine özgü bir sunucu yazman gerek.
Kısaca bir minecraft kurucusu olarak;
Başkalarının yolunu izleyip sıradan bir sunucu olursun
yada
kendi yolunu çizerek 'tutar mı' yoksa 'tutmaz mı' kumarı oynarsın.
Ama benim bir lafım vardır;
Türkiye'de kumar yasakMinecraft bir yaratıcılık oyunu.Sunucu TÜRÜ diye bir şey aslında yok.
O zaman diyeceksin 'Neden forumlarda kategoriler var ?'
Bunun sebebi insanların birbirini kopyalaması,ilk mcmmo sunucusundan bir oyuncunun görüp başka bir mcmmo sunucu açması buna bir örnektir.
Yani aslında özgürsün,bir şeye bağlı kalmak zorunda değilsin ve artık oyuncular moloton klişe sunucu konseptlerinden(çoğunlukla) sıkıldılar.
Yeni şeyler arıyorlar.
Bu özgürlükten yararlanarak,kendine özgü bir sunucu yazman gerek.
Kısaca bir minecraft kurucusu olarak;
Başkalarının yolunu izleyip sıradan bir sunucu olursun
yada
kendi yolunu çizerek 'tutar mı' yoksa 'tutmaz mı' kumarı oynarsın.
Ama benim bir lafım vardır;