Yaş ortalaması ve giderek düşen seviye

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnsanlığımızı 200 yıldır bozuyorlar. Forum olarak değil tüm Türk alemi olarak. Bulgarlarda Türk soyundan,Macarlarda bizide onlar gibi olmaya zorluyorlar.
İnsanlığından ve dininden uzak batılılaşmış moderncahil bir ülke yapmaya çalışıyorlar. Bu oyunları görmeden ülkeyi düzeltmeye çalışanlara ağza alınmayacak laflar ediyorsunuz. Sonra neden ülke hep bozuluyor?
Koca İngiliz bizi savaşta yenemedi. İçimizden vuruyor. Senin vatandaşın The Guardiansla aynı lafı ediyorsa sen değil düzelmek, bu işin ucu artık ne olur... Ben kızların birbirine yavşadığını gördükten sonra ne olacağını anladım. Canım feda vatanım milletim eski terbiyesine dönse. Eski gücüne birliğine kavuşsa...
Yaş ortalaması yükselse ne olacak insanlık düzelmedikten sonra? Benim büyüğüm hentaüyle kafayı bozmuşsa, ırkçılık taslayıp kendini üstün görüyorsa...

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnsanlığımızı 200 yıldır bozuyorlar. Forum olarak değil tüm Türk alemi olarak. Bulgarlarda Türk soyundan,Macarlarda bizide onlar gibi olmaya zorluyorlar.
İnsanlığından ve dininden uzak batılılaşmış moderncahil bir ülke yapmaya çalışıyorlar. Bu oyunları görmeden ülkeyi düzeltmeye çalışanlara ağza alınmayacak laflar ediyorsunuz. Sonra neden ülke hep bozuluyor?
Koca İngiliz bizi savaşta yenemedi. İçimizden vuruyor. Senin vatandaşın The Guardiansla aynı lafı ediyorsa sen değil düzelmek, bu işin ucu artık ne olur... Ben kızların birbirine yavşadığını gördükten sonra ne olacağını anladım. Canım feda vatanım milletim eski terbiyesine dönse. Eski gücüne birliğine kavuşsa...
Yaş ortalaması yükselse ne olacak insanlık düzelmedikten sonra? Benim büyüğüm hentaüyle kafayı bozmuşsa, ırkçılık taslayıp kendini üstün görüyorsa...
yav he he. okumadım ama saçmaladın gibi
Pro kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorum ama konu ile bağdaştıramamış idim ki önceki iletiler ile birlikte okuyunca anladım.
ok bay bay

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir fiiliyatı gerçekleştiren insanlara göre, fiil kötü bile olsa inkar ederler. Sanırım burada canlı bir örneğini görüyoruz.
Demek istediğim, forumun yaş ortalaması düşüyor. Bunun bir payı da sende. Bunun yüzünden: "yaş ortalaması düşmüyor" diyorsun.

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir fiiliyatı gerçekleştiren insanlara göre, fiil kötü bile olsa inkar ederler. Sanırım burada canlı bir örneğini görüyoruz.
Demek istediğim, forumun yaş ortalaması düşüyor. Bunun bir payı da sende. Bunun yüzünden: "yaş ortalaması düşmüyor" diyorsun.
hayır ben 16 yaşındayım istiyorsan profilime gir

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
yav he he. okumadım ama saçmaladın gibi

ok bay bay
Yazdığım yazı bir gönül yazısıdır. Bu konularla çok ilgilenmeyenlerinde anlayacağını sanmıyorum. Hani ben bırakayımda bir kişi anlasa kardır.
Şu cevaplarında bile 2 bozulma var.
Anlamadığın şeye saçma deyip kestirip atma bir bozulmadır.
Dil yozlaşmasıda bir bozulmadır.

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ona inanmamı mı bekliyorsun?
Ben buraya "2.2=5" yazsam sen kabul etmezsin değil mi? Ben de sözlerinden anlıyorum ki 16 yaşında değilsin.[DOUBLEPOST=1435216871,1435216833][/DOUBLEPOST]
Sakin ol şampiyon.
tamam ben küçüğüm ama aklım büyük[DOUBLEPOST=1435216965][/DOUBLEPOST]
Yazdığım yazı bir gönül yazısıdır. Bu konularla çok ilgilenmeyenlerinde anlayacağını sanmıyorum. Hani ben bırakayımda bir kişi anlasa kardır.
Şu cevaplarında bile 2 bozulma var.
Anlamadığın şeye saçma deyip kestirip atma bir bozulmadır.
Dil yozlaşmasıda bir bozulmadır.
tamam büyüksün abi şahir olsana

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam ben küçüğüm ama aklım büyük
Ne yazık ki o da büyük değil.
-Çocukça her şeye cevap vermeler
-"Yok sensin" demeler
-"Ok by by" diyip ergen ergen tavırlar sergilemek
-Ve en önemlisi, bir yazıyı okumayıp onla dalga geçmek
Olgunluğun ve zekanın işareti mi? Hayır değil.