SlashBoy18
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
pro demek usta demektir xdTam olarak ''Pro'' demeni anlamadım.
(Şaka bir yana trollemeye çalışmıştım xd)
pro demek usta demektir xdTam olarak ''Pro'' demeni anlamadım.
Yaş ortalaması giderek daha düşüyor.pro demek usta demektir xd
sensin 0Yaş ortalaması giderek daha düşüyor.
Pro kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorum ama konu ile bağdaştıramamış idim ki önceki iletiler ile birlikte okuyunca anladım.pro demek usta demektir xd
yav he he. okumadım ama saçmaladın gibiİnsanlığımızı 200 yıldır bozuyorlar. Forum olarak değil tüm Türk alemi olarak. Bulgarlarda Türk soyundan,Macarlarda bizide onlar gibi olmaya zorluyorlar.
İnsanlığından ve dininden uzak batılılaşmış moderncahil bir ülke yapmaya çalışıyorlar. Bu oyunları görmeden ülkeyi düzeltmeye çalışanlara ağza alınmayacak laflar ediyorsunuz. Sonra neden ülke hep bozuluyor?
Koca İngiliz bizi savaşta yenemedi. İçimizden vuruyor. Senin vatandaşın The Guardiansla aynı lafı ediyorsa sen değil düzelmek, bu işin ucu artık ne olur... Ben kızların birbirine yavşadığını gördükten sonra ne olacağını anladım. Canım feda vatanım milletim eski terbiyesine dönse. Eski gücüne birliğine kavuşsa...
Yaş ortalaması yükselse ne olacak insanlık düzelmedikten sonra? Benim büyüğüm hentaüyle kafayı bozmuşsa, ırkçılık taslayıp kendini üstün görüyorsa...
ok bay bayPro kelimesinin ne anlama geldiğini biliyorum ama konu ile bağdaştıramamış idim ki önceki iletiler ile birlikte okuyunca anladım.
Herhangi bir fiiliyatı gerçekleştiren insanlara göre, fiil kötü bile olsa inkar ederler. Sanırım burada canlı bir örneğini görüyoruz.sensin 0
hayır ben 16 yaşındayım istiyorsan profilime girHerhangi bir fiiliyatı gerçekleştiren insanlara göre, fiil kötü bile olsa inkar ederler. Sanırım burada canlı bir örneğini görüyoruz.
Demek istediğim, forumun yaş ortalaması düşüyor. Bunun bir payı da sende. Bunun yüzünden: "yaş ortalaması düşmüyor" diyorsun.
16 yaşında olmanı inkar etmiyorum ama doğum tarihini zaten üye olur iken kendin seçiyorsun yani o şekilde kanıtlayamazsın.hayır ben 16 yaşındayım istiyorsan profilime gir
sende 5 yaşındasın16 yaşında olmanı inkar etmiyorum ama doğum tarihini zaten üye olur iken kendin seçiyorsun yani o şekilde kanıtlayamazsın.
Ona inanmamı mı bekliyorsun?hayır ben 16 yaşındayım istiyorsan profilime gir
Sakin ol şampiyon.sende 5 yaşındasın
Yazdığım yazı bir gönül yazısıdır. Bu konularla çok ilgilenmeyenlerinde anlayacağını sanmıyorum. Hani ben bırakayımda bir kişi anlasa kardır.yav he he. okumadım ama saçmaladın gibi
ok bay bay
tamam ben küçüğüm ama aklım büyük[DOUBLEPOST=1435216965][/DOUBLEPOST]Ona inanmamı mı bekliyorsun?
Ben buraya "2.2=5" yazsam sen kabul etmezsin değil mi? Ben de sözlerinden anlıyorum ki 16 yaşında değilsin.[DOUBLEPOST=1435216871,1435216833][/DOUBLEPOST]
Sakin ol şampiyon.
tamam büyüksün abi şahir olsanaYazdığım yazı bir gönül yazısıdır. Bu konularla çok ilgilenmeyenlerinde anlayacağını sanmıyorum. Hani ben bırakayımda bir kişi anlasa kardır.
Şu cevaplarında bile 2 bozulma var.
Anlamadığın şeye saçma deyip kestirip atma bir bozulmadır.
Dil yozlaşmasıda bir bozulmadır.
Ne yazık ki o da büyük değil.tamam ben küçüğüm ama aklım büyük
Neden gaza geliyorsun ki hemen? Sadece oradan kanıtlamaya çalışırsan inandıramazsın. Hemen laf sokma çabalarına girme.sende 5 yaşındasın