kadıköy anadoluHaklısın, hangi liseye gidiyorsun?
Teşekkür aldım zaten puanım YEP puanı 309 hepsine kafam .. ben imamhatip diye saçma sistemli okulmu olursen de bendensn 6. sınıfta umursamıyordum 8 de aklıma geldi ders çalışmak 6. sınıf 96, 8. sınıf 99. Bu sene mi girdin önceki mi ?[DOUBLEPOST=1435568303,1435568264][/DOUBLEPOST]
çalışsydn
Hmm ben. Sınav esnasında sanmıştım.Okul puanları YEP puanına %30 oranında etki ediyor. Özel okullar şişirme not verdiğinde öğrencilerinin YEP puanı artıyor ve diğerlerinin önüne geçiyor.
çalışmayana okul yok maalesefTeşekkür aldım zaten puanım YEP puanı 309 hepsine kafam .. ben imamhatip diye saçma sistemli okulmu olur
Tebrikler, cidden güzel bir okula gitmişsiniz.kadıköy anadolu
485 ile çıkarsın vefadan bence ?Tebrikler, cidden güzel bir okula gitmişsiniz.
Biz hala Vefa :/
Tebrikler, cidden güzel bir okula gitmişsiniz.kadıköy anadolu
Haklısınız fakat puanım çok kritik bir seviyede maalesef. Adnan Menderes Anadolu gibi adı sanı duyulmamış lise yerine köklü bir okulu tercih ettiğimden dolayı da Vefa güzel bir tercih haline geliyor. KAL ve CAL'i de yazacağım fakat gelme şansları çok düşük. Diğer 490-480 aralığında okullar ise ya bana uzak ya da bayıla bayıla gideceğim liseler değil.485 ile çıkarsın vefadan bence ?
kastın cağaloğlu ise o da uzakta değil mi ? Uzalık konusunda haklısın ben de İEL' i seçecektim de üşendim 15 tatilden önceleri tutuyordu sanırım hatta galatasaray da 1 kontenjan ile tutuyordu yazmadım benden 1 puan düşük bir arkadaşım gitti hatta.Tebrikler, cidden güzel bir okula gitmişsiniz.
Biz hala Vefa :/
Haklısınız fakat puanım çok kritik bir seviyede maalesef. Adnan Menderes Anadolu gibi adı sanı duyulmamış lise yerine köklü bir okulu tercih ettiğimden dolayı da Vefa güzel bir tercih haline geliyor. KAL ve CAL'i de yazacağım fakat gelme şansları çok düşük. Diğer 490-480 aralığında okullar ise ya bana uzak ya da bayıla bayıla gideceğim liseler değil.
Babam Cağaloğlunda çalıştığı için beni kendisi götürebilir. KAL çıkarsa zaten orada bile yatarım. Tabi nakilleri de deneyeceğim. Umarım tutar. (Esenlerde oturuyorum)kastın cağaloğlu ise o da uzakta değil mi ? Uzalık konusunda haklısın ben de İEL' i seçecektim de üşendim 15 tatilden önceleri tutuyordu sanırım hatta galatasaray da 1 kontenjan ile tutuyordu yazmadım benden 1 puan düşük bir arkadaşım gitti hatta.
Kardeş ülkeyi din ülkesi yapmaya uğraşıyorlar o yüzden böyle. Siyasete karışmak istemiyorum ama gerçek bu.Teşekkür aldım zaten puanım YEP puanı 309 hepsine kafam .. ben imamhatip diye saçma sistemli okulmu olur
evet mantıklı nakiller önemliBabam Cağaloğlunda çalıştığı için beni kendisi götürebilir. KAL çıkarsa zaten orada bile yatarım. Tabi nakilleri de deneyeceğim. Umarım tutar. (Esenlerde oturuyorum)
İstanbul'da yaşıyorsanız (Avrupa yakasında) ACAL'ı yazabilirsiniz. İmkanları güzel bir okul. Hem çevresi de düzgün. (2000'lerde uyuşturucu ile ilgili bir şeyler olmuş fakat sonra böyle kötü olaylardan arınmış.)500 üstünden 458Düzgün hiçbiyere giremiyom...