Eğitim öyle vasıfsızlaşıyor zaten. Her lisenin eğitimini iyi yapmak varken böyle bir uygulamaya gitmek çok saçma.kolay yapmalarının sebebi açıkta kalan yani geçemeyen öğrenciler, eğitimli öğrenciler istiyorlar ondan dolayı sınavı kolay yapıp kalan öğrenci sayısını çok fazla gözle görülü bi şekilde düşürmek istiyorlar[DOUBLEPOST=1435573257,1435573161][/DOUBLEPOST]ki gerçekten mantıklı bir olay, yani ben olsam böyle yaparım çoluk çocuğu kandırıp eğitimsiz hiç bişiden haberi olmayan çocukları toplayıp dışarda eylem yaptırmaktan iyidir!
insanları eğitmeye çalışıyorlar ilk amaç bu adam sınavı geçemeyince napıcak gidicek tornacı olacak başka bişi olucak en azından çocuğa bi meslek öğretip işlerini öğreip bişiler bekliyorlar çocuk liseye girmese daha mı iyi olurdu yani?Eğitim öyle vasıfsızlaşıyor zaten. Her lisenin eğitimini iyi yapmak varken böyle bir uygulamaya gitmek çok saçma.
Ama o zaman haksızlık oluyor işte, bir kişi var deli gibi çalışmış, bir kişi var akşama kadar yatmış ve bunlar TEOG'da birbirlerine yakın notlar alıp aynı liseye gidiyorlar. Şimdi bu ne kadar doğru ne kadar yanlış.kolay yapmalarının sebebi açıkta kalan yani geçemeyen öğrenciler, eğitimli öğrenciler istiyorlar ondan dolayı sınavı kolay yapıp kalan öğrenci sayısını çok fazla gözle görülü bi şekilde düşürmek istiyorlar[DOUBLEPOST=1435573257,1435573161][/DOUBLEPOST]ki gerçekten mantıklı bir olay, yani ben olsam böyle yaparım çoluk çocuğu kandırıp eğitimsiz hiç bişiden haberi olmayan çocukları toplayıp dışarda eylem yaptırmaktan iyidir!
ygs lys var kardeşim? hele lys öyle yatınca çalışılmıyor hadi ygs çokta kolay olmasada kitap okuyan ve hızlı soru çözebilen biri geçer ama lys de çalışan kazanır teog muş sbs imiş bunlar lise için meslek sahibi olmak için lys ygs şartAma o zaman haksızlık oluyor işte, bir kişi var deli gibi çalışmış, bir kişi var akşama kadar yatmış ve bunlar TEOG'da birbirlerine yakın notlar alıp aynı liseye gidiyorlar. Şimdi bu ne kadar doğru ne kadar yanlış.
O zaman en mantıklısı liseyi zorunlu kılıp, barajı ortadan kaldırmak, ki artık baraj diye bir şey kalmadı diye biliyoruminsanları eğitmeye çalışıyorlar ilk amaç bu adam sınavı geçemeyince napıcak gidicek tornacı olacak başka bişi olucak en azından çocuğa bi meslek öğretip işlerini öğreip bişiler bekliyorlar çocuk liseye girmese daha mı iyi olurdu yani?
Aynen yahBende sbs den 327 almıştım
(xd seni geçmişim)
Ya nasıl aldınız o notları ya410 aldığımı hatırlıyorum B)
lise zaten zorunlu[DOUBLEPOST=1435573628,1435573596][/DOUBLEPOST]O zaman en mantıklısı liseyi zorunlu kılıp, barajı ortadan kaldırmak, ki artık baraj diye bir şey kalmadı diye biliyorum
yurda gitmiştim 6. sınıfta çok işe yarıyor, din ve bilim birleşince 410 almak kaçınılmazYa nasıl aldınız o notları yaBen kopya çektim yine de 305
![]()
Tamam da öğrenci der ki ben üniversite de okumayacağım ya da meslek liseli ise 2 yıllık beleşten üniversite okur yine haksızlık oluyor.ygs lys var kardeşim? hele lys öyle yatınca çalışılmıyor hadi ygs çokta kolay olmasada kitap okuyan ve hızlı soru çözebilen biri geçer ama lys de çalışan kazanır teog muş sbs imiş bunlar lise için meslek sahibi olmak için lys ygs şart
Lise zorunluysa zaten sınavı geçip geçmemesi önemli değil :/ Kesinlikle liseye gitmek zorunda S:lise zaten zorunlu[DOUBLEPOST=1435573628,1435573596][/DOUBLEPOST]
yurda gitmiştim 6. sınıfta çok işe yarıyor, din ve bilim birleşince 410 almak kaçınılmaz![]()
kardeşim neresi haksızlık öyle yatan bi insan gidip "adam akıllı" bi meslek alabilir mi? beyin cerrahı olabilir mi üniversteyi nerde okuycağıda maalum evine en yakın yere konaklar ordada eğitimi zor bulur haksızlık diye bişi yok, sadece biraz geç gidiyor[DOUBLEPOST=1435573768,1435573722][/DOUBLEPOST]Tamam da öğrenci der ki ben üniversite de okumayacağım ya da meslek liseli ise 2 yıllık beleşten üniversite okur yine haksızlık oluyor.
tmm işte lise zorunlu, ayrıca neyi tartışıyoruz biz olan olmuş, millieğtim müdürü değiliz neyi değiştiricez ki **Lise zorunluysa zaten sınavı geçip geçmemesi önemli değil :/ Kesinlikle liseye gitmek zorunda S:
Ki artık geçip geçmemek kalktı diye biliyorum
Tamam zaten zorunlu olsun ama sınav kolay olmasın S:kardeşim neresi haksızlık öyle yatan bi insan gidip "adam akıllı" bi meslek alabilir mi? beyin cerrahı olabilir mi üniversteyi nerde okuycağıda maalum evine en yakın yere konaklar ordada eğitimi zor bulur haksızlık diye bişi yok, sadece biraz geç gidiyor[DOUBLEPOST=1435573768,1435573722][/DOUBLEPOST]
tmm işte lise zorunlu, ayrıca neyi tartışıyoruz biz olan olmuş, millieğtim müdürü değiliz neyi değiştiricez ki **
boooş ver olmuş bitmiş bişiden sonra lafla değiştiremeyiz ha diyorsan ben millieğitim müdür olucam bu deiklerinide unutmassın umarımTamam zaten zorunlu olsun ama sınav kolay olmasın S:
Milli Eğitim Müdürü? S:boooş ver olmuş bitmiş bişiden sonra lafla değiştiremeyiz ha diyorsan ben millieğitim müdür olucam bu deiklerinide unutmassın umarım![]()
anlıyonda dalga geçiyonMilli Eğitim Müdürü? S: