Demirhann
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki Koymayı Pek Düşünmüyorum Ama Çok Talep Gelirse Düşünebilirim Konuda Belirtmiştim Anlayış Gösterin@Demirhann linki ne zaman koyucaksın =?
Linki Koymayı Pek Düşünmüyorum Ama Çok Talep Gelirse Düşünebilirim Konuda Belirtmiştim Anlayış Gösterin@Demirhann linki ne zaman koyucaksın =?
CevapladımLinki Koymayı Pek Düşünmüyorum Ama Çok Talep Gelirse Düşünebilirim Konuda Belirtmiştim Anlayış Gösterin, Anketi Cevaplamayı Unutmayalım Lütfen
TeşekkürlerCevapladımçoktan
Mesela bunun işlevini karşılayan birşeyin varmı ?Teşekkürler , Yenilik Derken Ne Getirebilirim Tavsiye Ederseniz Ekleyebilirim Güncellemede Bu Arada Anketi Cevaplamayı Unutmayalım
MiracleShockve heryerde ben varım
Hile Programı ? Bir Yararı Olabilir mi Kİ ? Farklı Paket Bakımından[DOUBLEPOST=1436020785,1436020463][/DOUBLEPOST]GüncelMesela bunun işlevini karşılayan birşeyin varmı ?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aslında bu bir anti hile plugini değil Anti Makro plugini
Hile Programı ? Bir Yararı Olabilir mi Kİ ? Farklı Paket Bakımından[DOUBLEPOST=1436020785,1436020463][/DOUBLEPOST]Güncel
Aslında bu bir anti hile plugini değil Anti Makro plugini
Ama zaten sadece örnek olarak verdim onu...
TeşekkürlerPlugin Paketi Güzel Olmuş en yakin zamanda ekleyin cok güzel
Söylesene bana şu ana kadar kaç pakette Anti-Makro plugini gördün ?pek farklılık yaratacıgını düsünmüyorum ama inşallah yeni güncellemede kullanıcam
Söylesene bana şu ana kadar kaç pakette Anti-Makro plugini gördün ?
Ama daha önce dediğim gibi o aklıma gelen ilk basit örnekti. Araştır bul bişiler![]()
Bak mesela bu BannerWings denen şey var. Tabi bu sadece 1.8 üstünde oluyor ama vipler için güzel bir ayrıcalık olurdu.Dediğim gibi işte göz önünde bulunduruyorum bunları senin bana emeğin çok biliyorsun
![]()
Güzel birşeye benziyorBak mesela bu BannerWings denen şey var. Tabi bu sadece 1.8 üstünde oluyor ama vipler için güzel bir ayrıcalık olurdu.
Bunun gibi hoş şeyler ara diyorum sana
BannerWings :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O sürümler pek çok plugine uyumsuzGüzel birşeye benziyor
Ya nitradonun forumunda spigot atmışlar jar olarak craftbukitin yerine kulanabilirsiniz demişler , kullansam bir sıkıntı çıkar mı 1.7.x ve 1.8 uyumlu olacak ya