DevrimOnline --Türkçe Faction Plugin Paketi | 1.7.X | v0.2 | GÜNCEL PAKET |

Plugin Paketi Olmuş Mu ?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.7.x/1.8.x sürümünün 1.8 le hiçbir alakası yoktur :D Kullanacaksanız protocolblocker pluginini de kullanın ki 1.8 ler giremesin. (1.8lerde çok sorun çıkar.)
Güzel birşeye benziyor
Ya nitradonun forumunda spigot atmışlar jar olarak craftbukitin yerine kulanabilirsiniz demişler , kullansam bir sıkıntı çıkar mı 1.7.x ve 1.8 uyumlu olacak ya
nitrado ne olduğu belirsiz sürümler atıyor en iyisi spigot 1657 sürümü en son 1.7 bugsuz

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.x/1.8.x sürümünün 1.8 le hiçbir alakası yoktur :D Kullanacaksanız protocolblocker pluginini de kullanın ki 1.8 ler giremesin. (1.8lerde çok sorun çıkar.)

nitrado ne olduğu belirsiz sürümler atıyor en iyisi spigot 1657 sürümü en son 1.7 bugsuz
Bir alakası yok elbet 1.7.x / 1.8.x ile 1.8 in :D
Ben 1627 kullanıyorum bence en iyisi.

Not : En son 1649 değilmiydi 1657 ne alaka ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
AutoRank sadece süreyle yapılıyor ama EzRanksLite pek çok alternatifi var diye biliyorum karar senin :D
Autorank süre dahil ekonomi ve çoğu şeyle çalışırken Ezrankslite sadece ekonomi ile çalışıyor (prison sunucularda var) yani autorank daha iyi.[DOUBLEPOST=1436026246,1436026196][/DOUBLEPOST]
Bir alakası yok elbet 1.7.x / 1.8.x ile 1.8 in :D
Ben 1627 kullanıyorum bence en iyisi.

Not : En son 1649 değilmiydi 1657 ne alaka ?
1657 en son sürümdür (1649 da uyarı veriyor bu en güncel değildir diye) girişte bunu kullanmayın gibi uyarılarda vermez stabil çünkü

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Autorank süre dahil ekonomi ve çoğu şeyle çalışırken Ezrankslite sadece ekonomi ile çalışıyor (prison sunucularda var) yani autorank daha iyi.[DOUBLEPOST=1436026246,1436026196][/DOUBLEPOST]
1657 en son sürümdür (1649 da uyarı veriyor bu en güncel değildir diye) girişte bunu kullanmayın gibi uyarılarda vermez stabil çünkü
Ben 1649 dan üstünü hiçbiryerde bulamadımki 1627 den üstünüde kullanmıyorum zaten :D
Bence EzranksLite çok daha iyi ama daha önce AutoRank kullanmadım kesin bişi diyemem.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
O şeyi hiç merak etmedim. Ne işe yararki ???
spigot ve bukkit paylaşmak yasaklandı o yüzden onlarda GitBash serverinde tutuyorlar dosyaları ordan build tools kullanarak indiriyorsun yasal olmayan bir şey olmuyor.
ama kurmaya üşenenler yada yapamayanlar için yive's mirror gibi siteler var :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden gereksiz birşeymiş bu bence :)
Herneyse birdahakine bakarım oraya :D

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AutoRank'ı Serverda kullandım ancak error verdi sebebi ne olabilir ? yani autorankın yanında çalışan pl ler ne olabilir ?[DOUBLEPOST=1436029696,1436029544][/DOUBLEPOST]
Link paylaşmıyacak isen neden konu açıyorsunki ?
Her konu açılınca link mi veriliyor güzel kardeşim , tatsızlık çıkarmak için geldiysen burda yerin yok lütfen anlayış göster burda plugin paketini sizlere paylaşıyorum ve eksiklerimi , fazlalıklarımı görüyorum ne alaka[DOUBLEPOST=1436029862][/DOUBLEPOST]
Peki bukkitten spigota geçişte bir sıkıntı yaşayabilme şansımız var mı

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AutoRank'ı Serverda kullandım ancak error verdi sebebi ne olabilir ? yani autorankın yanında çalışan pl ler ne olabilir ?[DOUBLEPOST=1436029696,1436029544][/DOUBLEPOST]
Her konu açılınca link mi veriliyor güzel kardeşim , tatsızlık çıkarmak için geldiysen burda yerin yok lütfen anlayış göster burda plugin paketini sizlere paylaşıyorum ve eksiklerimi , fazlalıklarımı görüyorum ne alaka[DOUBLEPOST=1436029862][/DOUBLEPOST]
Her zaman ihtimaller vardır.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
sorun olmaz sen geç

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Link paylaşmıyacak isen neden konu açıyorsunki ?
Belki arkadaş plugin paketini yapıyor sunucusu için ona ne gibi özellikler nasıl pluginler eklemek istediğini sormak isteyebilir, konu açmış diye illaki link paylaşılacak diye bir kuralda yoktur.Yazıyı biraz daha küçük yazarsanız sevinirim, gözümüze soktunuzda.İyi forumlar