Forum neden bu kadar saçmalaştı

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum birakmaya gelmior .-. 2 hafta yoktum herkes ayrilma kafasinda filan . Gitmeyin :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Eskilerden bir-iki kişi dışında kimse kaldı mı ki? Yeni ortam kurulamaz demiyorum ama bilirsiniz, alıştığınız kafa dengi insanlarla olmak her zaman daha eğlencelidir.

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama özel bir konu da açmaya gerek yok basit bir veda için, hazır konu da biraz alakalıyken:

Bu mesajla ben de geçici bir veda etmiş oluyorum. Profil fotoğrafımda da görüldüğü gibi değişiklik yapmanın zamanı geldi. (Arada bir konulara, ne var ne yok bakmaya gireceğim ama pek sesim çıkmayacak, isteyen özel mesajla ya da Skype üzerinden görüşebilir.) Umarım ki döndüğüm zaman çok daha güzel bir yer olur burası. Seven sevmeyen hepinizi selamlıyorum, kendinize iyi bakın. (Aslında 2 gün önce bırakmıştım ama merak edenler oldu, belki bunu görüp bilgi edinirler diye yazma gereği hissettim.)

Gitmeğğğ :( :(
O qapak giflerini özliycem :( :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Polyannacı değilim ama*

Bardağa dolu tarafından bakın biraz:
Türkiye'de takılabileceğimiz en iyi sosyal platformlardan biri
Aslında her hafta düzenli bi şekilde açılan troll hesapları ve véletleri saymassak; aslında bu forumdan çokça şey öğrenebiliriz

Forumun önemli bir yüzdesi programcılıkda belirli bir düzeyde bilgiye sahip, forumun nerdeyse yarısıda skript biliyor.

Ayrıca forumda her türlü görüş sahibi insan var. Ateist,biseksüel,kominist,deist,müslüman,ırkçı,hümanist ....

Ve şunuda bir yere not etmelidir ki:
Hiçbir sosyal platform; bir forum kadar eğitici olamaz.
Çünkü facebook/twitter ... da bir kişi sana hakaret/küfür ederse bu onun yanına kar kalacaktır. Lakin forumlarda ufakda olsa bir demokrasi parçaçığı vardır.

Uzun lafın kısası;
Forumlarda bazı yasaklar vardır ve bu yasaklar düzeni sağlar. Bu forumda Türkiye'nin büyük forumlarından biri olduğu için aslında durumumuz o kadarda fena değil :)

Son olarak: İnci sözlük, uludağ sözlük gibi küfür bilenin kral olduğu yerlerde takılmaktansa burda véletlerle uğraşırım daha iyi :)

Edit: Polyannacı her şeyin iyi tarafını abartarak gören kişiye denir *

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Polyannacı değilim ama*

Bardağa dolu tarafından bakın biraz:
Türkiye'de takılabileceğimiz en iyi sosyal platformlardan biri
Aslında her hafta düzenli bi şekilde açılan troll hesapları ve véletleri saymassak; aslında bu forumdan çokça şey öğrenebiliriz

Forumun önemli bir yüzdesi programcılıkda belirli bir düzeyde bilgiye sahip, forumun nerdeyse yarısıda skript biliyor.

Ayrıca forumda her türlü görüş sahibi insan var. Ateist,biseksüel,kominist,ırkçı,deist,müslüman,ırkçı,hümanist ....

Ve şunuda bir yere not etmelidir ki:
Hiçbir sosyal platform; bir forum kadar eğitici olamaz.
Çünkü facebook/twitter ... da bir kişi sana hakaret/küfür ederse bu onun yanına kar kalacaktır. Lakin forumlarda ufakda olsa bir demokrasi parçaçığı vardır.

Uzun lafın kısası;
Forumlarda bazı yasaklar vardır ve bu yasaklar düzeni sağlar. Bu forumda Türkiye'nin büyük forumlarından biri olduğu için aslında durumumuz o kadarda fena değil :)

Son olarak: İnci sözlük, uludağ sözlük gibi küfür bilenin kral olduğu yerlerde takılmaktansa burda véletlerle uğraşırım daha iyi :)

Edit: Polyannacı her şeyin iyi tarafını abartarak gören kişiye denir *
İki kez ırkçı yazdın

onrdmnn

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eskilerin çoğu gittiğinden,yada forum yöneticilerinin bu tavrı yüzünden.
(bkz: Haftada bir kez girip onda da 2-3 mesaj atmam sonucunda spam bahanesiyle hesabımın süresiz banlanması)