Swertyy
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
eu daydım ben. çok saçma class seçtim. değiştirebilir miyim ?
Yeterli para biriktirdiğinde yeni class alabiliyorsun ama onun yerine yeni hesap açmanı öneririm.
eu daydım ben. çok saçma class seçtim. değiştirebilir miyim ?
Class değiştirmek için bir miktar para toplamak gerekiyoreu daydım ben. çok saçma class seçtim. değiştirebilir miyim ?
tamamNA sunucusunda oynamıyoruz, oyunda çok ilerlemediysen EU sunucusuna geçmeni öneririm![]()
Giriş sorunu çözüldüyü yeni mi ekledin bilmiyorum* ama çözülmeye yaklaşmadı bile eskiden 2-3 saat bekliyorsanız bilemem*
*Konuyu okumadan attım bir şeyler varsa yani anlayın yani*
benim updatede kalıyor bitiyor update ama bitmiyor hiç.Zaten bir sorun yok çözülecek. Oyunun sistemi bu. Başlık dikkat çekmek için değiştirilmiş zaten kurulan ilk Türk topluluk da değil.
Sorun yok ?Zaten bir sorun yok çözülecek. Oyunun sistemi bu. Başlık dikkat çekmek için değiştirilmiş zaten kurulan ilk Türk topluluk da değil.
Sorun yok, ben hiç beklemeden direk girebiliyorum. Üstelik başka hiç Türk topluluğu bilmiyorum ben.Sorun yok ?
Şimdi girdim bekletmedi de, sorun yok derken saçmalıyorsun kısaca.
O mesajda oyuna girmemiştim*Sorun yok, ben hiç beklemeden direk girebiliyorum. Üstelik başka hiç Türk topluluğu bilmiyorum ben.
Sorun yok ?
Şimdi girdim bekletmedi de, sorun yok derken saçmalıyorsun kısaca.
Sorun yok, ben hiç beklemeden direk girebiliyorum. Üstelik başka hiç Türk topluluğu bilmiyorum ben.
Bazen sıra olmaz bazen de olur. Etkinlik zamanlarında sıradaki 2000 kişiyi direk alıyorlar bazen. Bi dahaki beklemende fark edersin zaten.
Forumda konuları olanlar var ayrıca oyun içerisinde de gördüm merak etme.
Şahsen ben forum içinde bizden sonra kurulan 1 topluluk var diye biliyorum fakat dediğim gibi forum içinde ilk kurulan Türk Kulübüyüz biz.
Oyuna girer girmez davet ediyorum teşekkürlerShadow Hunter lazımsa Nickim TrustNoOne Epic set.