Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Giriş sorunu çözüldüyü yeni mi ekledin bilmiyorum* ama çözülmeye yaklaşmadı bile eskiden 2-3 saat bekliyorsanız bilemem*
*Konuyu okumadan attım bir şeyler varsa yani anlayın yani*

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giriş sorunu çözüldüyü yeni mi ekledin bilmiyorum* ama çözülmeye yaklaşmadı bile eskiden 2-3 saat bekliyorsanız bilemem*
*Konuyu okumadan attım bir şeyler varsa yani anlayın yani*

Zaten bir sorun yok çözülecek. Oyunun sistemi bu. Başlık dikkat çekmek için değiştirilmiş zaten kurulan ilk Türk topluluk da değil.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun yok ?
Şimdi girdim bekletmedi de, sorun yok derken saçmalıyorsun kısaca.

Bazen sıra olmaz bazen de olur. Etkinlik zamanlarında sıradaki 2000 kişiyi direk alıyorlar bazen. Bi dahaki beklemende fark edersin zaten.

Sorun yok, ben hiç beklemeden direk girebiliyorum. Üstelik başka hiç Türk topluluğu bilmiyorum ben.

Forumda konuları olanlar var ayrıca oyun içerisinde de gördüm merak etme.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazen sıra olmaz bazen de olur. Etkinlik zamanlarında sıradaki 2000 kişiyi direk alıyorlar bazen. Bi dahaki beklemende fark edersin zaten.

Forumda konuları olanlar var ayrıca oyun içerisinde de gördüm merak etme.

Şahsen ben forum içinde bizden sonra kurulan 1 topluluk var diye biliyorum fakat dediğim gibi forum içinde ilk kurulan Türk Kulübüyüz biz.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen ben forum içinde bizden sonra kurulan 1 topluluk var diye biliyorum fakat dediğim gibi forum içinde ilk kurulan Türk Kulübüyüz biz.

Ben bile birkaç kişiyle açtım kapattım sonra da forum diye bahsettiğim Trove forumu zaten burası değil yanlış anlaşılmış orası.