Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm ben direk avatara bakmistim :)

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Oyundaki eşya kalitesi sıralaması*
yeşil->mavi(sanırım hatırlamıyorum bunu :( )->epic(mor)->legendary(sarı)->relic(kırmızı)->respledent(rengarenk)(Kesin yazamadım ._.)->Shadow level 1->Shadow level 2->Shadow level 3->Shadow level 4->Shadow level 5-> Radiant
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sıranın nedeni slot sayısının yeterli olmaması, 2-3 gün önce arttırıldı sanırım da yine yetmiyor :(

Söyle kasayım seni canum xd[DOUBLEPOST=1437395461,1437395401][/DOUBLEPOST]
Uzakçılar çok sorun oluyor yoksa kolay :(
Ayucuk Pek Alma Binek Alma Falan Nasıl Oluyor Anlatsana :p

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Trove Bölümü Açılsın!!![DOUBLEPOST=1437402230,1437401987][/DOUBLEPOST]şu an Ice Mage'yim Class değiştirip Tomb Raiser'e geçsem itemlerime bir şey olurmu? İkiside büyücü ama güvenemiyorum az kaldı para topluyorum

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Trove Bölümü Açılsın!!![DOUBLEPOST=1437402230,1437401987][/DOUBLEPOST]şu an Ice Mage'yim Class değiştirip Tomb Raiser'e geçsem itemlerime bir şey olurmu? İkiside büyücü ama güvenemiyorum az kaldı para topluyorum
Eşyalara bir şey olmaz ama TMB olarak kullanamazsın ve 1 levelden tekrar başlıcaksın haberin olsun.

umut_

En iyi cevaplar
0
Şuanda Kimler Açık Oyunda :p
Ve Şu PET ve BİNEK Alma Konusunu Çözemedim Ha Birde Şu Ölünce Gidenler XP Den Gitmiyor Neyden Gidiyor Onuda Tam Anlamadım :p

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanda Kimler Açık Oyunda :p
Ve Şu PET ve BİNEK Alma Konusunu Çözemedim Ha Birde Şu Ölünce Gidenler XP Den Gitmiyor Neyden Gidiyor Onuda Tam Anlamadım :p
meçig fürt (fürt değil biliyorum.) gidiyor.
pet ve binek random gelme ihtimali var. veya papağan kaptanlar var ruh topu satıyor bazen onlardan alınıyıroz.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şu an pirate captain oynuyorum gayette vuruyor yani :D özellikle 2 skill'i aşırı işime yarıyor ben sadece kaçıyorum M3 ile ^_^ Ayrıca yeni başlayacak olanlara neon ninja öneririm. Oynadığım en basiti oydu.

umut_

En iyi cevaplar
0

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Sayın adminler forum.troveturk.com adresini satın alın, bu forumla o forumu kardeş forum ilan edelim :p

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an pirate captain oynuyorum gayette vuruyor yani :D özellikle 2 skill'i aşırı işime yarıyor ben sadece kaçıyorum M3 ile ^_^ Ayrıca yeni başlayacak olanlara neon ninja öneririm. Oynadığım en basiti oydu.
Neon Ninja bir süre sonra çok berbat bir sınıfa dönüşüyor. Tavsiye etmem.