Ayucuk Pek Alma Binek Alma Falan Nasıl Oluyor AnlatsanaOyundaki eşya kalitesi sıralaması*
yeşil->mavi(sanırım hatırlamıyorum bunu)->epic(mor)->legendary(sarı)->relic(kırmızı)->respledent(rengarenk)(Kesin yazamadım ._.)->Shadow level 1->Shadow level 2->Shadow level 3->Shadow level 4->Shadow level 5-> Radiant
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sıranın nedeni slot sayısının yeterli olmaması, 2-3 gün önce arttırıldı sanırım da yine yetmiyor
Söyle kasayım seni canum xd[DOUBLEPOST=1437395461,1437395401][/DOUBLEPOST]
Uzakçılar çok sorun oluyor yoksa kolay![]()
Eşyalar kaybolmazTrove Bölümü Açılsın!!![DOUBLEPOST=1437402230,1437401987][/DOUBLEPOST]şu an Ice Mage'yim Class değiştirip Tomb Raiser'e geçsem itemlerime bir şey olurmu? İkiside büyücü ama güvenemiyorum az kaldı para topluyorum
Eşyalara bir şey olmaz ama TMB olarak kullanamazsın ve 1 levelden tekrar başlıcaksın haberin olsun.Trove Bölümü Açılsın!!![DOUBLEPOST=1437402230,1437401987][/DOUBLEPOST]şu an Ice Mage'yim Class değiştirip Tomb Raiser'e geçsem itemlerime bir şey olurmu? İkiside büyücü ama güvenemiyorum az kaldı para topluyorum
meçig fürt (fürt değil biliyorum.) gidiyor.Şuanda Kimler Açık Oyunda
Ve Şu PET ve BİNEK Alma Konusunu Çözemedim Ha Birde Şu Ölünce Gidenler XP Den Gitmiyor Neyden Gidiyor Onuda Tam Anlamadım![]()
Gene Anlamadımmeçig fürt (fürt değil biliyorum.) gidiyor.
pet ve binek random gelme ihtimali var. veya papağan kaptanlar var ruh topu satıyor bazen onlardan alınıyıroz.
Neon Ninja bir süre sonra çok berbat bir sınıfa dönüşüyor. Tavsiye etmem.şu an pirate captain oynuyorum gayette vuruyor yaniözellikle 2 skill'i aşırı işime yarıyor ben sadece kaçıyorum M3 ile
Ayrıca yeni başlayacak olanlara neon ninja öneririm. Oynadığım en basiti oydu.