Altikardes
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler gold nasıl kasıyoruz 8 levelim 1550 goldum var hiçbirşey alamadım
Yanlış yazdım :'C Shadow Diyecehtim U demişim .-.u5 ne abi -.- Seviye 5 shadow set deseydin bağli.
34 olmayı Nasıl başarıyorsun acaba ? shadow 5 setim dedim değil mi? 4x5 = 20 level verir shadowlar bunları yapman için herhalde max level olmuşsundurda 20 level max 20 + 20 = 40 S5L setsen. 40 olman lazım lütfen kimseyi kandırmayalımYanlış yazdım :'C Shadow Diyecehtim U demişim .-.
Azlaaz ilk günden bağımlısı gibi olduböyle gidersen oho biz 2 günde 26 level set dizdik![]()
Tek çarım yokki :') Salih gece gece güldürdün34 olmayı Nasıl başarıyorsun acaba ? shadow 5 setim dedim değil mi? 4x5 = 20 level verir shadowlar bunları yapman için herhalde max level olmuşsundurda 20 level max 20 + 20 = 40 S5L setsen. 40 olman lazım lütfen kimseyi kandırmayalım![]()
Tek çarım yokki? derken olum mantık olarak 34 level olman imkamsiz S5 setsen. Bi çardan çara aktarıcak kadar zeki misin yoksa trade ile okadar item kasıp..Tek çarım yokki :') Salih gece gece güldürdün
(En iyisi biz pro. arkadaşlara bırakalım bu konuyu :/...)Tek çarım yokki? derken olum mantık olarak 34 level olman imkamsiz S5 setsen.
2-3 gün geçti.Azlaaz ilk günden bağımlısı gibi oldu2. 3. Günden Yetişti Bana Ama Kılıcım OP (S4 5 yıldız xD)
Uber World arada dungeonlarda duser.bu shadow itemler nerden düşüyor acaba ? suan full raionbow setim 5 yıldıza kadar gelıstrıdım yenı basladım bu aksam
bana çoğunlukla bi 60 tane çıkmıştır bi ara gene çıkarsa atarım.o kadar kestım daha 1 tane denk gelmedı cok rare bı ıtem