animepolice
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
tmm hememn sılıyomForumda bu tür linkler yasak
tmm hememn sılıyomForumda bu tür linkler yasak
Dün 3 tane bugün 1 tane 1 ay önce 1 tane freegg hesap aldımya bu freegg herhalde şey
arkadaşların tıklıyorda oyun kazanıyorsun falan bence oda
saçma ya valla saçma bunları gerçek diye düşünmek.
Epic hort so üzücüDün 3 tane bugün 1 tane 1 ay önce 1 tane freegg hesap aldımHepsi çalışıyor
2 Ayda sorun varmı ki :sEpic hort so üzücü![]()
Birini bana versene :alay:Dün 3 tane bugün 1 tane 1 ay önce 1 tane freegg hesap aldımHepsi çalışıyor
Bekle 1 tane daha yapam veririmBirini bana versene :alay:
Benim bildiğim 1 ayda bile sorun var2 Ayda sorun varmı ki :s
Çok da ölü konu sayılmaz sonuçtaBenim bildiğim 1 ayda bile sorun varYanlış biliyor olabilirim nasıl olsa bununla ilgili tam bir açıklama görmedim henüz (forum kurallarındaysa gözümden kaçmış olabilir)
Bana da ver .s Steam'den Valve Complete Pack aldım ama Minecraft almam yey* O kadar değer vermiyorum Minecraft'aBekle 1 tane daha yapam veririm![]()
Değer vermiyorsan niye veriyim .sBana da ver .s Steam'den Valve Complete Pack aldım ama Minecraft almam yey* O kadar değer vermiyorum Minecraft'a
Minecraft 60 TL edecek bir oyun değil bence .s Tüm CS'yi 10 dolara almışken...Değer vermiyorsan niye veriyim .s
Bak şimdi bir şey satın almadan önce sorgulamak çok önemli. Şöyle düşün 60 liralık bir oyun neden 21 liraya satılsın ki bu adamların bu işten kazançları ne. Kazançları şu; sahte hesaplar olduğu için yarın öbür hesaba bir şey olursa (kapanırsa, şifresi değişirse, gizli soru cevabı isterse) herhangi bir destek veya yardım alamayacaksın. Para iadesi yapamayacaksın bunun sonucunda adamlar sende 21 lira koparıp onu harcarken sen de boşa yere 21 liranı birine kaptırmış olacaksın. Sence de 60 liraya oyunu alıp 21 liraya satmak saçma değil mi? Şuanlık kullanırsın bir şey diyemem ancak geleceği kimse bilemez.Görüp dayanamadım şimdi yazıyorum bir arkadaş demişki Minecrafttity fakedir. Ben premi 21 TL ye Minecrafttity den aldım adı fln değişiyor 0 hesap ve 1 aydır kullanıyorum daha önceden aldığımda oldu. Freegg ye gelecek olursak daha bu gün 1 tane hesap aldım ama şifre yanlış dedi bilmiyorum ama çoğu arkadaşım aldı ve kullanıyorlar onu anlamadım.