AtakanRS
osu!
- En iyi cevaplar
- 0
Evet ve Bunu Bildiğim Halde Kullanıyorum. Hem Banane abilerin 5 TL ye Hesap Satmasından?Verilen hesapların korsan olduğunu ve 5tl'ye 'primiyim çar satılır' diye çocukların elinde gezdiğinide biliyorsundur umarım.
Evet ve Bunu Bildiğim Halde Kullanıyorum. Hem Banane abilerin 5 TL ye Hesap Satmasından?Verilen hesapların korsan olduğunu ve 5tl'ye 'primiyim çar satılır' diye çocukların elinde gezdiğinide biliyorsundur umarım.
Benim bildiğim kadarıyla oyunda bulunan bazı clientler modlar ve pelerin adına açılmış sayfalarda kişicikler gerçek sifrelerini giripte kaptırıyor hesaplarını sonra bir süre geçtikten sonra bazı kişicikler oyunu bırakmış oluyor sonra noluyor bunları toplu bir şekilde bir kişiye veriyorlar veya satıyorlar o kişide ya herkeze dağıtıyor yada bu tür şeylerde kullanıyor![]()
Adam doğru söylüyor.Benim bir arkadaşda premium almıştı burdan beleşeOnlar Sadece Premium Verdiğini Bildikleri İçin Sahte Diyorlar. Ki Kullanmadan Diyorlar. Bak Benim Kanıtım da var:
![]()
Your Purchases Kısmında Hesabım Görünüyor.
Cidden hem dini hem ahlaki olarak yanlış
Hocam bana freggnin linkini atsana bende alıyım bi beleşeBen Ateistim. Varmı Cevap?
Hocam bana freggnin linkini atsana bende alıyım bi beleşe
Hayır değilsin sadece klavyeden uzak tutulması gereken bir çocuksun.
Değerini gözünde fazla büyültme.
Klasik,kafasından 'oo çok guul laf lan bu' ile paylaştığı fakat 3 sene sonra bu mesajlarını okursa 'Lan ben nasıl bir aptalmışım' diyeceği mesajlar.
Aynen gözardı et,hatta mümkünse çocuksu hisleri olan herkes beni göz ardı etsin beni uğraştırmayın.
Orada ahlaki olarak da yazıyor ahlaksızsan o benim sorunum değil.Ben Ateistim. Varmı Cevap?
I will call you later.
Bana kanıtlar ile konuş adam diyordu falan deme çek resmini göster de ki ''Aha bu'' o zaman inanırım.Bir videoda adam diyordu siteyi açınca alta biyerdemi ne yazıyormuş.![]()
Konu zaten tartışma konusu değil mi? Biris soru sormuşArkadaşlar konu tartışmaya dönüştüğü için artık kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Artık konu kapanmalı.
Konu tartışma konusu fakat artık kavgaya dönüştü.Konu zaten tartışma konusu değil mi? Biris soru sormuş
Bir taraf cevap bu diyor
Bir taraf cevap şu diyor ve asıl cevap aranıyor? Yani amaç soru cevabını bulmak