FreeGG gerçek mi?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim kadarıyla oyunda bulunan bazı clientler modlar ve pelerin adına açılmış sayfalarda kişicikler gerçek sifrelerini giripte kaptırıyor hesaplarını sonra bir süre geçtikten sonra bazı kişicikler oyunu bırakmış oluyor sonra noluyor bunları toplu bir şekilde bir kişiye veriyorlar veya satıyorlar o kişide ya herkeze dağıtıyor yada bu tür şeylerde kullanıyor :(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üstad bak dediğine bir örnek site :D
E-Posta şifresi sorması baya komiğime gitti ya :D

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Hocam bana freggnin linkini atsana bende alıyım bi beleşe

tm Kardeşim
f r e e-g g. com
Durun Daha CoC ve MCSG de Ateistler Klanı Aççam :Ddd[DOUBLEPOST=1423985313,1423985275][/DOUBLEPOST]
Hayır değilsin sadece klavyeden uzak tutulması gereken bir çocuksun.
Değerini gözünde fazla büyültme.

Ateist Olmak Değerli Olmak Değildir. Artık Seninle Uğraşmayacağım. Gözardı...

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Klasik,kafasından 'oo çok guul laf lan bu' ile paylaştığı fakat 3 sene sonra bu mesajlarını okursa 'Lan ben nasıl bir aptalmışım' diyeceği mesajlar.
Aynen gözardı et,hatta mümkünse çocuksu hisleri olan herkes beni göz ardı etsin beni uğraştırmayın.

Sana Uğraş Diyen de Yok Zaten Egoist Görmüştüm de Böylesini Görmemiştim Bi Skript Yazdık Diye Forumda Takip Ediliyorum. Sen 1-2 Mantıklı Cümleye Çocuksu Laf Diyorsan Herkesi Gözardı Ettirebilirim.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalıştığına inanan varsa tıklarım kaç point lazımsa okadar olunca alır dener
oluncada a oldu girdimi der bende 1 hafta sonra kapanacağını bildiğim için ona çok sevinmemesini söyleyeceğim ve 1 hafta içinde kapanınca

Bende ona böyle bir havalı bakış atarak "Ben sana demiştim sevinme diye" diyeceğim...

Eee yok mu bana tıkını atacak.

Lanetli Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar konu tartışmaya dönüştüğü için artık kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Artık konu kapanmalı.