- En iyi cevaplar
- 0
Hege qharşim kuralları okumayı unutma bozuşuruz xd
adam senden öncedir forumda la :ASDHege qharşim kuralları okumayı unutma bozuşuruz xd
Unutmam bea.[DOUBLEPOST=1437479978,1437479884][/DOUBLEPOST]Hege qharşim kuralları okumayı unutma bozuşuruz xd
Bence sıkıntıydı. Birçok arkadaşımı kırdım. Ama neyse, bence de unutalım.(Tekrar) Hoşgeldin. Aslında ciddi konuşman pek sıkıntı değil idi. Ciddi konuşman bence daha iyi idi. Fakat bazenleri şaka ortamlarında da ciddi konuşabiliyor dun. Neyse bunları unutalım.
![]()
Hoşbulduk.Tekrardan hoşgeldin Kerem, iyi forumlar dilerim.![]()
Ara sıra girerim belki ona.Öbür hesabı da kullanacak mısın? Yoksa hep buradan mı devam edeceksin?
Aynen. Hoşbulduk.Eski nicke dönmüşsün hoşgeldin.
Geri dönmene sevindim. Aslında insanlar giysilerini değiştirmeden de davranışlarını değiştirebilir ama ikisini birden değiştirmek istediysen bir şey diyemem. Tekrardan hoş geldin.
![]()
Burası internet.Aslına bakarsan daha iyi kandırılamazdım, bu aralar boşa attığım adımları görmeme yardımcı olduğun için sağol. Tam da bugünlerde kendi ideolojimden uzaklaşıp insanlara biraz olsun güvenmeye başlamıştım.
Bunu şimdi alıntısını yaptığım mesajı düzenleyerek de yapabilirdim, belki daha az aptal gibi görünmemi sağlardı ama hayır, kaldırmayacağım ki bir daha aynı hataya düşmeyeyim.
İnsanların yan hesabı gibi davranarak prim yapmak ne kazandırıyor?
Burası internet.