TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Zaten altta doğuyorMuhammed, arkada beliren botlar, bizim altımızda doğsun. Ona vurunca hack diyo
Zaten altta doğuyorMuhammed, arkada beliren botlar, bizim altımızda doğsun. Ona vurunca hack diyo
''Bir ara'' ve ''Diğer sürümde düzeltirim'' lerden kurtulman gerekli bence ''şu an düzeltiyorum '' gibi bir şey daha iyi olur bunların yerine. Böyle yaparak plugini almak isteyenleri vazgeçiriyorsun hadi bunu geçtim ücretsiz sürümü bile kullanmayanlar vardır bunun yüzünden.Almayı düşünüyorum bende plugini ancak hatalar yüzünden sadece KillAura ve NoKnockBack'ı kullanacağım sanırım.Free versiyonu ortadan kaldırmak sorunu çözücek
Konu düzenini zaten değiştiricem bi ara![]()
Oda var tabi bana çok sorumsuz biri gibi geliyor öyle şeyler yazınca. Üşengeç olursunda bu bu kadar dile getirilmez''Bir ara'' ve ''Diğer sürümde düzeltirim'' lerden kurtulman gerekli bence ''şu an düzeltiyorum '' gibi bir şey daha iyi olur bunların yerine. Böyle yaparak plugini almak isteyenleri vazgeçiriyorsun hadi bunu geçtim ücretsiz sürümü bile kullanmayanlar vardır bunun yüzünden.Almayı düşünüyorum bende plugini ancak hatalar yüzünden sadece KillAura ve NoKnockBack'ı kullanacağım sanırım.
Herşeyi engellemeye çalışacağına kalın yazılmış olanları engellemen daha mantıklı ve stabil olur.
- Kill Aura
- Fast Ladder
- Macro / Jitter Click
- No Knockback
- No Slowdown
- Reach
- Tracers / PlayerESP / Radar
- Regen
- Anti ASCII
- Auto Disconnect
- Criticals
- Flight (Flight'a hiç bulaşma NCP yeterince iyi)
- Spider
- Blink
- High Jump
- Infinite Jump
- Speed Hack
- Water Walk
- NoFall
Madem çok şikayet ediyorsun 2 dolar verip sağlamını al adam buraya sapa sağlam plugin koymak zorunda değil sonuçta ücretsiz demo sürümü.Katılıyorum free plugininde her bir hile engelleyicisinde örnek veriyorum : killaura'da çok killaura olmayan adamları oyundan atıyor , Knockback'ta adam örümcek ağında takılıyor uzaktan birisi ona ok atıyor adam örümcek ağına takılı olduğu için onu knockback sayıyor.... Büssürü bug var ben şu plugın çıktığından beri sadece 1 kere denedim 2 gün o da oyuncu sayım 2 kat azaldı.
Eğer NoSlowDown , WaterWalk , FastLadder , Blink hack korumalarındaki sorunları düzeltirse satın alacağım. Ancak hala bekliyorum...Madem çok şikayet ediyorsun 2 dolar verip sağlamını al adam buraya sapa sağlam plugin koymak zorunda değil sonuçta ücretsiz demo sürümü.
Beğenmiyorsan çık git konudan kardeşim sana zorla plugini kullan diyen yok burda.
Diğer eleştiren kişiler içinde görüşüm bu yönde.
![]()
yazi
düzeltildi yazar test sunucusa da yok videolarda eski düzeltildi mi anlamazsınEğer NoSlowDown , WaterWalk , FastLadder , Blink hack korumalarındaki sorunları düzeltirse satın alacağım. Ancak hala bekliyorum...
Alanlardan biri düzeltildiği zaman şuracığa "Düzeltildi" yazar herhalde ?düzeltildi yazar test sunucusa da yok videolarda eski düzeltildi mi anlamazsın![]()
gerçekten düzeltildiğini bilemezsinAlanlardan biri düzeltildiği zaman şuracığa "Düzeltildi" yazar herhalde ?
Test sunucusu yakında açıcam.düzeltildi yazar test sunucusa da yok videolarda eski düzeltildi mi anlamazsın![]()
Diger eleştirenler diyorsun herkes ediyor ediyor bana mı patlıyorsunMadem çok şikayet ediyorsun 2 dolar verip sağlamını al adam buraya sapa sağlam plugin koymak zorunda değil sonuçta ücretsiz demo sürümü.
Beğenmiyorsan çık git konudan kardeşim sana zorla plugini kullan diyen yok burda.
Diğer eleştiren kişiler içinde görüşüm bu yönde.
![]()
yazi
Spigotnerede satiliyor şu an?
Sorun yokPlugin free'yken fazla bir şey yazmazdım ama eğer satın alırsam başının etini yerim söyliyim
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Bunu söyleyeceğini biliyordum.Diger eleştirenler diyorsun herkes ediyor ediyor bana mı patlıyorsundiğerleri ne bir şey diyemiyormusun yoksa? yazık...