Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Free versiyonu ortadan kaldırmak sorunu çözücek :D
Konu düzenini zaten değiştiricem bi ara :S
''Bir ara'' ve ''Diğer sürümde düzeltirim'' lerden kurtulman gerekli bence ''şu an düzeltiyorum '' gibi bir şey daha iyi olur bunların yerine. Böyle yaparak plugini almak isteyenleri vazgeçiriyorsun hadi bunu geçtim ücretsiz sürümü bile kullanmayanlar vardır bunun yüzünden.Almayı düşünüyorum bende plugini ancak hatalar yüzünden sadece KillAura ve NoKnockBack'ı kullanacağım sanırım.

Herşeyi engellemeye çalışacağına kalın yazılmış olanları engellemen daha mantıklı ve stabil olur.
- Kill Aura
- Fast Ladder
- Macro / Jitter Click
- No Knockback
- No Slowdown
- Reach
- Tracers / PlayerESP / Radar
- Regen
- Anti ASCII (UnioAntiCrash yeterli geliyor)
- Auto Disconnect
- Criticals
- Flight (Flight'a hiç bulaşma NCP yeterince iyi)
- Spider
- Blink
- High Jump
- Infinite Jump
- Speed Hack
- Water Walk
- NoFall

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
''Bir ara'' ve ''Diğer sürümde düzeltirim'' lerden kurtulman gerekli bence ''şu an düzeltiyorum '' gibi bir şey daha iyi olur bunların yerine. Böyle yaparak plugini almak isteyenleri vazgeçiriyorsun hadi bunu geçtim ücretsiz sürümü bile kullanmayanlar vardır bunun yüzünden.Almayı düşünüyorum bende plugini ancak hatalar yüzünden sadece KillAura ve NoKnockBack'ı kullanacağım sanırım.

Herşeyi engellemeye çalışacağına kalın yazılmış olanları engellemen daha mantıklı ve stabil olur.
- Kill Aura
- Fast Ladder
- Macro / Jitter Click
- No Knockback
- No Slowdown
- Reach
- Tracers / PlayerESP / Radar
- Regen
- Anti ASCII
- Auto Disconnect
- Criticals
- Flight (Flight'a hiç bulaşma NCP yeterince iyi)
- Spider
- Blink
- High Jump
- Infinite Jump
- Speed Hack
- Water Walk
- NoFall
Oda var tabi bana çok sorumsuz biri gibi geliyor öyle şeyler yazınca. Üşengeç olursunda bu bu kadar dile getirilmez

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Katılıyorum free plugininde her bir hile engelleyicisinde örnek veriyorum : killaura'da çok killaura olmayan adamları oyundan atıyor , Knockback'ta adam örümcek ağında takılıyor uzaktan birisi ona ok atıyor adam örümcek ağına takılı olduğu için onu knockback sayıyor.... Büssürü bug var ben şu plugın çıktığından beri sadece 1 kere denedim 2 gün o da oyuncu sayım 2 kat azaldı.
Madem çok şikayet ediyorsun 2 dolar verip sağlamını al adam buraya sapa sağlam plugin koymak zorunda değil sonuçta ücretsiz demo sürümü.
Beğenmiyorsan çık git konudan kardeşim sana zorla plugini kullan diyen yok burda.

Diğer eleştiren kişiler içinde görüşüm bu yönde.

yazi

Son düzenleme:

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem çok şikayet ediyorsun 2 dolar verip sağlamını al adam buraya sapa sağlam plugin koymak zorunda değil sonuçta ücretsiz demo sürümü.
Beğenmiyorsan çık git konudan kardeşim sana zorla plugini kullan diyen yok burda.

yazi
Eğer NoSlowDown , WaterWalk , FastLadder , Blink hack korumalarındaki sorunları düzeltirse satın alacağım. Ancak hala bekliyorum...

Son düzenleme:

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0

yazi
Diger eleştirenler diyorsun herkes ediyor ediyor bana mı patlıyorsun :D diğerleri ne bir şey diyemiyormusun yoksa? yazık...

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Plugin free'yken fazla bir şey yazmazdım ama eğer satın alırsam başının etini yerim söyliyim :p

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Diger eleştirenler diyorsun herkes ediyor ediyor bana mı patlıyorsun :D diğerleri ne bir şey diyemiyormusun yoksa? yazık...
Bunu söyleyeceğini biliyordum.
Buraya kim gelirse gelsin sana söylediklerimin kat ve katını söylerim.
Kendini bir şey sanma.
Ha diyorsundur mesela adam unio craftın sahibi bir şey diyemez.
Eleştiren kişiler bir şey biliyor da eleştiriyor.
Senin plugin kodlamak hakkında bilgin 0.
Skript kodlamayı bilmiyorsun.
Burada asıl patlamam gereken şahıs sensin sana söylediğimin aynısını @MrUnioDex e veya herhangi birine söyleyebilirdim.
Ayrıca mesajımda belirttim söylediklerimin herkes için geçerli olduğunu.
Kısacası azıcık emeğe saygı duyda böyle eleştireceğine git 2 dolara sağlam plugin al.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Sorun Var. Sadece Protocol 3.6.X de Calisiyor. Buda 1.7.2-1.7.5 Sunucumda Olmuyor. 1.8 Yaptın Fakat 1.7.5 de Calismiyor KilAuraProtect,TracersProtect

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigotta Görmüştüm Bu Phoenix AntiCheatı Onu indirdiğimde Anti Kill Aura eklentisi dolayısı ile çok fazla sorun çıkmıştı burdakindede o sorun yoktur umarım :)