Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Şaka yaptı ozaman sjjssjsjdjx

Server güzel +
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1437824178,1437677465][/DOUBLEPOST]Creative açılmıştır![DOUBLEPOST=1437845530][/DOUBLEPOST]- HungerGames çabuk acıkma sorunu düzeltildi!
- Chestler düzenlendi![DOUBLEPOST=1437909951][/DOUBLEPOST]Artık skyblock'da kırıktaşı kırdığınızda direk envanterinize gelecek lava düşmeyecek!

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lovegame ş ey çok güzel ama serverlarda oyuncuların hakkı çok yeniyo ve sen buna hiç engel olmuyorsun.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lovegame ss yi skypden atıyorum bişe demiyosan 2 hafta oldu hiç bi işlem yapmadın istersen tekrar atıyom ss yi azcık skypede dolaş.

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Skype'ım genelde açık görünür ancak işe gittiğin için pek ilgilenemiyorum bu aralar.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
işin boş olduğu zaman gir sükrü abi ben aliens80 skypem alienshacker80 ss leri sana attım adam adamı soydu söz veriyom allah çarpsın falan her şey dedi bende inandım keşke inanmasaydım sslerde gayet açık gir bak gereğinin yapılmasını dilerim.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işin boş olduğu zaman gir sükrü abi ben aliens80 skypem alienshacker80 ss leri sana attım adam adamı soydu söz veriyom allah çarpsın falan her şey dedi bende inandım keşke inanmasaydım sslerde gayet açık gir bak gereğinin yapılmasını dilerim.
Skype adresim: Randy1GG banada yollayabilirsin Lovegame meşgul oluyor.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sükrü abi eskiden car calıyodum diye ditisvetman önceki ss yi reglisefere atmış reglisfere dedim lovegame acsın banını yada bana desin ben acarıım dedi lütfen yardım et ya bak ssnin tarihine bak 5 ay önce sen dediğinden beri car calmadım zaten calınmıyoda önledin bak de işte kaldırsın banı durdu kyer ban attı