Aslında Bunları açmanın 4 nedeni var:
1. Neden:Milleti Üzmek için
2.Neden:Teamlar Yüzünden açıyolar Adamlar oluyo 3 lü team sonra en iyi pvper ol hiç bişi yapamıyon macro basıyon hack açıyon
3.Nedentat Kasmak İçin MCSG De Statlar Sıfırlanmıştı Herkes Hayvan Gibi Hack Açıyolardı.
4. Neden:Biraz Anlamsız Ama Bazıları O Hesapları Çalıyolar IsmetRG nin çalmışlardı onla hax açıp banlatmışlardı
Yani Ben Böyle Biliyorum
IsmetRG lagdan banlanmıştı...
iPad Mini 3 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ismetrg hacker koınulu videoya bakHatta son başarısız oyunlar videosuydu galiba, adam lagdan uçuyo gibi görünüodu. hatta aynı örnekten ghost gamerın son sg videosunda da var.
mause'ye ne gerek var ki?Makro nasıl yasak değil ? baba parasını alan 200 tl'lik mause alıp oyunu zehir etmek zorunda mı ?
Ismetrg hacker koınulu videoya bak
Videoda Anlarsın fakat söyleyem:Benim Hesabım çalındı ve hax açıp kayıt altına alınıp ban yemişim diyor.Diğer Alternatif Gommehd de oynuyorpeki o video ne alaka?
Videoda Anlarsın fakat söyleyem:Benim Hesabım çalındı ve hax açıp kayıt altına alınıp ban yemişim diyor.Diğer Alternatif Gommehd de oynuyor
Oha interval ms cinsinden 1ms saniyede 1000 vuruşa denk gelir direk BAN!mause'ye ne gerek var ki?vurmayı tuş olarak ayarla, vbden macro bot yap tuşla aç tuşla kapat macroyu parçalar adamı timer intervali'de 1 yaparsan .d.d
okadar değil, 1ms'de sadece tuş yollar. her döndüğünde vurur.Oha interval ms cinsinden 1ms saniyede 1000 vuruşa denk gelir direk BAN!
Ama dediğin olay mantıklı SendKeys yeter de artar bize
Yine de mouse daha mantıklı bence. Ucuzama makrolu mouse lar da var.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi