Farketmez.Sigaradan nefret etmeyince düzgün arkadaş olamıyor mu? S:
:/ Aşırı üzücü bi durum :'( Benim 48 oyunum var şu an :/ aslında steamda eposta değişmeme gibi bişi olsa iyi olurO kadar özelliği 30 oyunlu steam hesabımın en güvendiğim kişi tarafından çalınması yüzünden meğersem steam hesabım için benle arkadaş olmuş.
Burası türkiye ne bekliyosun? özür dilerimler dolu sırf steam hesabını elinden almak için sana kendini çok güvendiriyor her istediğini yapıyor sonra soruyor steam hesabında işte şu oyun varmı ver bi oynuyayım az diyor sonra bam e posta şifre dıt.. Steamda tanıdığım modlara söylediğim ama neymiş efendim resimli kanıt lazımmış.:/ Aşırı üzücü bi durum :'( Benim 48 oyunum var şu an :/ aslında steamda eposta değişmeme gibi bişi olsa iyi olur
Aile paylaşımı ne güne duruyorBurası türkiye ne bekliyosun? özür dilerimler dolu sırf steam hesabını elinden almak için sana kendini çok güvendiriyor her istediğini yapıyor sonra soruyor steam hesabında işte şu oyun varmı ver bi oynuyayım az diyor sonra bam e posta şifre dıt.. Steamda tanıdığım modlara söylediğim ama neymiş efendim resimli kanıt lazımmış.
Kardeşim Bir kişiyi dostun olarak seçmeden önce onu kızdır. Sonra kararını verBurası türkiye ne bekliyosun? özür dilerimler dolu sırf steam hesabını elinden almak için sana kendini çok güvendiriyor her istediğini yapıyor sonra soruyor steam hesabında işte şu oyun varmı ver bi oynuyayım az diyor sonra bam e posta şifre dıt.. Steamda tanıdığım modlara söylediğim ama neymiş efendim resimli kanıt lazımmış.
adam haklı dağılınBende kendimle konuşuyom ama içimden konuşuyom deli sanmıyolar. Normal bir şey sanırım kendileriyle konuşmayan kişiler anormal![]()
@BurnerTroll Daktır hepimize bir çare bulur musunuz :L (Yalnız ortada sorun yok konuşmak rahatlatır devam et)
Burası temiz kokuyor valla.Etiketlerde 2 kelime eksik kalmış. (İhtiyacım, var)
Çok büyütülecek bir şey değil, ben de zaman zaman aynısını yapıyorum; hatta kendi kendime İngilizce telkinlerde bulunuyorum, garip olan bu olsa gerek. Arkadaş edinmen, onlarla zaman geçirmen bu tür konuşmalarını onlara yönlendirmeni sağlayabilir.
Ama burada asıl dikkatimi çeken şey ortama yayılmış yalnızlık kokusu. İlginç bir vaka daha sanki. B)
Dr.BurnerTroll <3Etiketlerde 2 kelime eksik kalmış. (İhtiyacım, var)
Çok büyütülecek bir şey değil, ben de zaman zaman aynısını yapıyorum; hatta kendi kendime İngilizce telkinlerde bulunuyorum, garip olan bu olsa gerek. Arkadaş edinmen, onlarla zaman geçirmen bu tür konuşmalarını onlara yönlendirmeni sağlayabilir.
Ama burada asıl dikkatimi çeken şey ortama yayılmış yalnızlık kokusu. İlginç bir vaka daha sanki. B)