[YARDIM]AKK'Yİ KIRMAYI BİLEN BİRİ GELSİN LÜTFEN

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben oldum olası AKK ile yaşıyorum. Aramızda simbiyotik ilikşi oluştu onsuz yaşayamıyorum. Ayın 15'inden sonra internet hızım normal kalırsa tansiyorum düşüyor, ateşim çıkıyor.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu konudakileri yapıp işe yarayanı gördünüz mü :) yapmaya korkmasamda çekiniyorum, her gün kazalar başıma geliyor, bugün bi kaza olmadı bu olmasın :([DOUBLEPOST=1438699007,1438698973][/DOUBLEPOST]
man(kıtlı)
Ben bunu denemiştim herhangi bir ceza gelmedi faturada felanda modemle alakalı bir şey galiba doğru sayıyı bir ara tutturmuştum ama sadece videolar çok hızlıydı onun dışında oyunlarda yine laggerdım bu yöntem anlıyacağın aşırı deneme yanılma 1400 tane seçenek var üşenmessen bul en iyisini:D

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Göründüm. AKK olmazsa tansiyonu düşer, ateşi çıkar hastalığına yakalanmışım :( tedavisi yokmuş, semptom zayıflatıcı ilaçlar verdi.
2 şey hariç doğada bütün hastalıkların şifası var :( Bu 2 hastalık da bunama ve ölüm :( Ben de bir ara (kotalı internetle) limitleri zorluyordum 1 ay internetsiz yere gidince aklım başıma geldi :( (Yine de bir garanti veremem nasılsa şu an limitsiz internetle de aynı şeyi yapıyorum :()

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Yanlış hocam 3 mbite düşüyor

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Siz 3 bmit'e düşüyor sanın daha..

İkinizin dediği de doğru, Fiber paketler AKK'yi aştığı zaman 3 Megabit hızına düşürülürken, ADSL paketler 1 Megabit hızına düşürülüyor, mesela eskiden ADSL kullanıcısıydım ben, AKK aşıldığında direkt 1 Megabit olurdu, bizim bu çevreye fiber altyapısı yapıldıktan sonra 20 Megabit fiber internete geçtik, artık AKK aşıldığında 3 Megabit oluyor...

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay be.. 3-4 yıl öncesinde 12gb kotalı internetimiz vardı geçmezdik hiç. Hatta genelde 4gb a yakın kullanırdık. Şimdi 50gb yetmiyo.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ttnet HiperNet İnternetlerinde Standart Hız : 32 Mbps - Adil Kullanım : 35 Gb - Ekstra 2 Tlyemi Ne 85 Gb Olması Lazım.
Ayrıca Bitince Hız 1 Mbps Değil 3 Mbps ye Düşğyo , Yine Filmi Açıyo Yani :)